- 8,876
- 9,607
- 113
@butragueno suati örnek alın la
Müşterilerimize nakit sağlıyoruz dost 😀insan müşterisini bozar mı dost ayıp valla
Bak hala boş boş konuşuyor girer mirer ağzını topla harbi değişik konuşucam senle.Tmm apii en polat alemdar sensin ama sonuc bana qirdiqi kadar sanada qirer😍😍
Orhan yat uyu yav olmuyor isteDöndürelim kanka 1 2 rol daha be valla içimizde kaldı 😂
bir daha alıntı yapma bana bu son uyarım seni her yaptığında karşılık almazsın rapor atarım umrumda olmaz.Kendinden bahsetmen fena olmamıs ne olduqunu qördük😘😘
Uzatılck bişi yok bna laf atıp kendi şaka yprkrn bişy yoksa karsılıqını aldıqında kim olursa olsn aqlamayacak kardesTmm eko uzatna
Atmassan 🙃bir daha alıntı yapma bana bu son uyarım seni her yaptığında karşılık almazsın rapor atarım umrumda olmaz.
la lale ben sana agla kudur tarzı bi mesajımı göster bakayım boş konuşma canımı sıkma karşında cocuk yk.Uzatılck bişi yok bna laf atıp kendi şaka yprkrn bişy yoksa karsılıqını aldıqında kim olursa olsn aqlamayacak kardes
Aga sakalasiyosunuz sandim, konuda tartışmayın tamam , @Aekrem @JoeQuanqabir daha alıntı yapma bana bu son uyarım seni her yaptığında karşılık almazsın rapor atarım umrumda olmaz.
Tmm artik şaka yapmazsiniz olur biter ama eko sen hep biriyle boyle oluyon onu iyi biliuomUzatılck bişi yok bna laf atıp kendi şaka yprkrn bişy yoksa karsılıqını aldıqında kim olursa olsn aqlamayacak kardes
Ok apii korkuyorum sendenla lale ben sana agla kudur tarzı bi mesajımı göster bakayım boş konuşma canımı sıkma karşında cocuk yk.
Oluyorsak saka yprken dikkat etcek kardesm kaldıramıosa ypmıyckTmm artik şaka yapmazsiniz olur biter ama eko sen hep biriyle boyle oluyon onu iyi biliuom
Suat bjknin maci ne zamanTmm artik şaka yapmazsiniz olur biter ama eko sen hep biriyle boyle oluyon onu iyi biliuom
bak hala uzatıyorsun kardeşim az şakanın dozunu bil habire hahaha atıyorsun boş boş şeyler yapma diyorum sana uzatmaOk apii korkuyorum senden
Kapat konuyu eko uzatmaOluyorsak saka yprken dikkat etcek kardesm kaldıramıosa ypmıyck
...Firtina oncesi sessizlik
Ben ne diom la ak alıntılıo cevabını alıoKapat konuyu eko uzatma
Yarin yani bugun aslindaSuat bjknin maci ne zaman
Ahahahaha tm apii en büyük sensinbak hala uzatıyorsun kardeşim az şakanın dozunu bil habire hahaha atıyorsun boş boş şeyler yapma diyorum sana uzatma