- 19,269
- 3,504
- 113
regio maçı vermek için elinden geleni yapıyor
Urfali yapiyoAtış ev diyor dep atiyor kimlere rol yaptırıyonuz burda
Askerliğimi urfada yaptım akıllı insanlar da bu pek urfaliya benzemiyoUrfali yapiyo
Ev diyon 2sindede dep attiYine atis ev
Atis ev diyon dep 2lik atiyor ne diyon laYine atis ev
Bu boyle konusur hep sira kendisine gelince de ak kolsuzlari 5 dk 3 atammadi der durur puhahhabaUrfali yapiyo
4 te 0 aw betcoda orani acikti evin 1.8 dep 1.9 geldin olaylar basladi yineEv diyon 2sindede dep atti
Icrata bakarım suat 😀 hani bukadarmı 5 dakka icinmiydi rollBu boyle konusur hep sira kendisine gelince de ak kolsuzlari 5 dk 3 atammadi der durur puhahhaba
4 te 0 attiAtis ev diyon dep 2lik atiyor ne diyon la
Yüklü gireceğimiz zaman aslında öyle yapmak lazım. Normalde ben farklı site denemezdim. Foruma üye oldum olalı yatırım yapmadığım site kalmadı 😅Arada 1 tane betco ,diğerleri kale
Sen bana imkan vermiyosun. Dayımın oğulları içerden yeni çıktı.Icrata bakarım suat 😀 hani bukadarmı 5 dakka icinmiydi roll
Ne bilem abuzer geldi 4 te 0 ve 2 defa basket faul olayin özeti aama belli olmazIcrata bakarım suat 😀 hani bukadarmı 5 dakka icinmiydi roll
Aynen banada ödedi ilk 2 3 çekimde 7 8 k ama sonra kayış atmaya başladıGeçen iyi kurtarmisim öyleyse @butragueno
Suat kac dakka sürdü rollNe bilem abuzer geldi 4 te 0 ve 2 defa basket faul olayin özeti aama belli olmaz
Valla ben gordugumu soyledim zarardaysan oder bu arada kâra gecince sikintıGeçen iyi kurtarmisim öyleyse @butragueno