- 25,738
- 13,166
- 113
Döndün mü reissss @BLACKROSE
Bisikletle giderken motor çarpmış şuan hastanede kral dualarınızı bekliyorDöndün mü reissss @BLACKROSE
Ömer baba hikayelerin çok bozdu ama olmaz böyle 😂Bisikletle giderken motor çarpmış şuan hastanede kral dualarınızı bekliyor
Paraların altında kaldık, işlerim bitsin Guzel roller çekilişler yaparız , tatil iyi geliyor adama hayat varmış , kibristan sonra bi gürcistan turuda guzel giderDöndün mü reissss @BLACKROSE
Hikaye anlatma çiftetelli çal bakim ömerim 😀Bisikletle giderken motor çarpmış şuan hastanede kral dualarınızı bekliyor
Deşarj oluyo insan deşarj 😂Paraların altında kaldık, işlerim bitsin Guzel roller çekilişler yaparız , tatil iyi geliyor adama hayat varmış , kibristan sonra bi gürcistan turuda guzel gider
Her kumarbaza muhakkak lazım , hep stres stres 😀Deşarj oluyo insan deşarj 😂
Deşarj oluyo insan deşarj 😂
Parayı vursak bir yurtdışı iyi gider aslında 😂 kendi adımaHer kumarbaza muhakkak lazım , hep stres stres 😀
Kasa 1m 2m arasıni görürse ben oderim tatil masraflarınıParayı vursak bir yurtdışı iyi gider aslında 😂 kendi adıma
Var bir hayalimiz 😂Kasa 1m 2m arasıni görürse ben oderim tatil masraflarını
Olur olur inş, hadi ben kaçar giremiyorum fazla kendine iyi bak drogbacım görüşürüzVar bir hayalimiz 😂
Buralarda@butragueno suat buralardamısın
O kayıplarda son günlerde@butragueno suat buralardamısın
Hee ne oldu urfaya mi geldin@butragueno suat buralardamısın
Haha kayıp adamı 1 etiketle çıkarttım meydanaO kayıplarda son günlerde
Napıyon sesin çıkmıyor nerelerdesin muhtar adayımı oldunHee ne oldu urfaya mi geldin
Işe basladim loNapıyon sesin çıkmıyor nerelerdesin muhtar adayımı oldun
Haftasonu iş yok loHaha kayıp adamı 1 etiketle çıkarttım meydana