- 13,420
- 15,461
- 113
umarım gelir hayırlısı dediğin gibi tekrardan bol şansHayırlısı be dost
umarım gelir hayırlısı dediğin gibi tekrardan bol şansHayırlısı be dost
Yan etkileri işteOqlum uyumadıqımdada 3 5 qün uyumuom aa😱
bolşans iy 1-1Keyiflik, Canı Sıkılan takip edebilir
Bolşans herkese..Ekli dosyayı görüntüle 462695
O Garibanlıqın yan etkisidir yoksa,duramanYan etkileri işte
Samsundamiydin sen tonyadamiinşallah inşallah nerde o günler
Ne uyumasi forumda her dakka aktif uyumuyor şaşırıyorum 😁Müptezel günde 16 saat uyuyor
3 gün ayakta 2 gün uyuyor çok değişik bir şekil 🤣Ne uyumasi forumda her dakka aktif uyumuyor şaşırıyorum 😁
Way aq 😂 eko iyidir ya zararsız3 gün ayakta 2 gün uyuyor çok değişik bir şekil 🤣
Temizz50 tlm vardı bende best10 na attım özel orana bastım 2.5 üst 10 oran gelirse bonusla takılırım biraz
vay be özel oranmı varmış50 tlm vardı bende best10 na attım özel orana bastım 2.5 üst 10 oran gelirse bonusla takılırım biraz
maksimum 50 mi bastırıyor dost50 tlm vardı bende best10 na attım özel orana bastım 2.5 üst 10 oran gelirse bonusla takılırım biraz
ben ankaralıyım aslında ama işte annem trabzonlu olduğu için buraya taşındık ya beşikdüzüneSamsundamiydin sen tonyadami
Trabzondamisinben ankaralıyım aslında ama işte annem trabzonlu olduğu için buraya taşındık ya beşikdüzüne
ankarada battık işlerimiz kötü gitti evimiz de gitti taksiler de gitti
15 Gat çevrim istiyor50 tlm vardı bende best10 na attım özel orana bastım 2.5 üst 10 oran gelirse bonusla takılırım biraz
Geçmiş olsun allah yardımcıniz olsun canımben ankaralıyım aslında ama işte annem trabzonlu olduğu için buraya taşındık ya beşikdüzüne
ankarada battık işlerimiz kötü gitti evimiz de gitti taksiler de gitti