- 25,975
- 24,185
- 113
Sadece daimon isterse kendinise bi balantinas ismarlarim @Daimon
Sadece daimon isterse kendinise bi balantinas ismarlarim @Daimon
Ok byKanka dağıtım yok yeter 😁 bugun yine 3 kisi dedik 6 kisi verdik hahaha
Geçicen Onu
Ilk kuponda öncelik sizin 4 er parlement 😁1453 den beri takipteyim
Reis nasılsın
Abi abi diye yanlamam eksik bide onu da yapiyim miIlk kuponda öncelik sizin 4 er parlement 😁
Unutuyon ki hocam böyle yazınca not al bence 🤣Ilk kuponda öncelik sizin 4 er parlement 😁
Valla unutuyorum 😁 kuponun altina yazarlarsa hatırlarımUnutuyon ki hocam böyle yazınca not al bence 🤣
Ben şimdiden alayım tutmazsa 5 parlak ahmet olarak geri veririm Sully bilmem Tanımam daIlk kuponda öncelik sizin 4 er parlement 😁
Ben şimdiden alayım tutmazsa 5 parlak ahmet olarak geri veririm Sully bilmem Tanımam da
Bundan bende de var
Evet vardır eminim ama siz gediklisiniz varlığınız belli oluyor bı şekilde hatirlaniyorsunuz ben forumda noobum benim işim daha zor 🤣Bundan bende de var
Donmedımı Ahmoooo SanaAhmet deme gerilirim
No varsa atsanaDonmedımı Tokatcı Ahmoooo Sana
İyiyim yatıyorum 28 gün bugunReis nasılsın
Dostum sana yetişemiyorum, büyük kaçıyor şansın daim olsun.
Yigenin dolandırıcı çıktıİyiyim yatıyorum 28 gün bugun
2 parlement içiyorsan fix 😁 simdi bunu onur gorunce yine selalara baslicakBen şimdiden alayım tutmazsa 5 parlak ahmet olarak geri veririm Sully bilmem Tanımam da
Sagol dostum dunki kombineyi oynadin umarımDostum sana yetişemiyorum, büyük kaçıyor şansın daim olsun.
onun 1 yıllık erzakını bana kumarda kaybettı bır yıl ac gezıcek kumar borcu namus borcudur Dost2 parlement içiyorsan fix 😁 simdi bunu onur gorunce yine selalara baslicak