- 11,634
- 4,099
- 113
Tamamdır dost 🙏Seni kaçırmışız o zaman seni de alıp bi kişi de çekeceğim 8 e bölelim bu 7 hesap özelden trc20 atabilir mi?
Tamamdır dost 🙏Seni kaçırmışız o zaman seni de alıp bi kişi de çekeceğim 8 e bölelim bu 7 hesap özelden trc20 atabilir mi?
Yine zor yerden geldi trc adresi kimde var kiSeni kaçırmışız o zaman seni de alıp bi kişi de çekeceğim 8 e bölelim bu 7 hesap özelden trc20 atabilir mi?
Kesene bereketSeni kaçırmışız o zaman seni de alıp bi kişi de çekeceğim 8 e bölelim bu 7 hesap özelden trc20 atabilir mi?
Bende tr deyimYine zor yerden geldi trc adresi kimde var ki
Bir kişi alsa bari bende de yokYine zor yerden geldi trc adresi kimde var ki
Dost kimse sana yazamaz kapalı sen yazarsın yada tc onayı yapman lazım heraldeSeni kaçırmışız o zaman seni de alıp bi kişi de çekeceğim 8 e bölelim bu 7 hesap özelden trc20 atabilir mi?
Sende var mı dost sen dağıtım yapsan olabilir mi trc@blackwonna dm açık değil galiba dost
La deveyi de kestik o en basiti artıkBir kişi alsa bari bende de yok
Bende var Dost yoksa bana atabilir atarım sanaYine zor yerden geldi trc adresi kimde var ki
Yeni üye ondan dolayı oda yazamıyordur belkide tc onay@blackwonna dm açık değil galiba dost
Olur dost yaparımSende var mı dost sen dağıtım yapsan olabilir mi trc
Sadece üyeler seçili ama size kimler mesaj gönderebilir kısmındaDost kimse sana yazamaz kapalı sen yazarsın yada tc onayı yapman lazım heralde
Aynen Dost o bize yazsın 🤗Yeni üye ondan dolayı oda yazamıyordur belkide tc onay
Dost burayı kilitle. Dm açalım orada konuşulsun bunlar konuda alışveriş yasakBeyler trc adresiniz yoksa hangi siteden oynuyorsanız onu atın direkt düşer siteye
Sadece üyelerse dost tc onay yapman gerek kimse sana yazamaz sende kimseye bi tc onay yap sonra bakak ya öyle ayarlı yada mesaj sayısı tabi @Daimon daha iyi bilirSadece üyeler seçili ama size kimler mesaj gönderebilir kısmında
OkeySadece üyelerse dost tc onay yapman gerek kimse sana yazamaz sende kimseye bi tc onay yap sonra bakak
TC onayı gerekiyor dost 🙏 ama istersen bize yaz ama TC onay ilerleyen zamanlarda da gerekliSadece üyeler seçili ama size kimler mesaj gönderebilir kısmında