- 375
- 77
- 28
boşver kral NBA devamKimle kim kavga etti
boşver kral NBA devamKimle kim kavga etti
Beni dovdulerKimle kim kavga etti
Gardasim sacremento budy hield 20.5 + 140 misliboşver kral NBA devam
Kim dovdu gardasim adami bozarim sana yamuk yapanaBeni dovduler
Fırtina öncesi sessizlik bu mevzi al daha büyük savaş cikicakLa 30 dakka girmedim savas ckms yine
Eyvallah abi bana kimse bişey yapamaz makara yapıyorum adamin aklını alırım geri de vermemKim dovdu gardasim adami bozarim sana yamuk yapana
Alisahin kimle kim tartisti abimFırtina öncesi sessizlik bu mevzi al daha büyük savaş cikicak
Vay aq ne zaman aclcak chatFırtina öncesi sessizlik bu mevzi al daha büyük savaş cikicak
bol şans kardesım aksam benı atlanta yaktı 232,5 usttenGardasim sacremento budy hield 20.5 + 140 misli
Belki yarın belki yarından da yakınVay aq ne zaman aclcak chat
Ben de aksam luckbete 50 attim 3 mac yaptim wurzburg 164.5 dan gittim mirac sonra bonusu 6 mac oynadim basket periyodlara sansa bala gelmis kasa oldu 500 ama cekim yok simdi sabahi bekliyozbol şans kardesım aksam benı atlanta yaktı 232,5 ustten
Benim de aynı hocam 2 aydır ne gelen var ne giden. XLM yolda diyor başka bir şey demiyorYa benim hesap onaylanali 2 ay oldu. 2 aydir hesap onayli ama gelen bişey yok napmam lazim.
takım bahsi alma gardasım ya en ıyısı oyuncu bahsi aynen gun ıcınde cekılıyor lucky den umarım onu da katlarsın ben aylardır cekım yapamadım hıc freebet bıle cevıremıyorum amk hep tek mactan gıdıyorBen de aksam luckbete 50 attim 3 mac yaptim wurzburg 164.5 dan gittim mirac sonra bonusu 6 mac oynadim basket periyodlara sansa bala gelmis kasa oldu 500 ama cekim yok simdi sabahi bekliyoz
Hesabin oonaysizdir dostum bana onaylanir onaylanmaz geldi bide ben iki hesap actiydim birine selfie eklemeyi unuttuydum naptiysam geri eklemeyince bitane daha actiydim sansima ikiside onaylanmisBenim de aynı hocam 2 aydır ne gelen var ne giden. XLM yolda diyor başka bir şey demiyor
Yarin pideci kuponu yapicam 20 mac bebelki sayfalara cikariz 10k 20k alan diyetakım bahsi alma gardasım ya en ıyısı oyuncu bahsi aynen gun ıcınde cekılıyor lucky den umarım onu da katlarsın ben aylardır cekım yapamadım hıc freebet bıle cevıremıyorum amk hep tek mactan gıdıyor
iyi tabi ben dun Myles Turner 12,5 ust attım ılk perıyot 3 sayı attı maçı 15 sayıyla bıtırdı Budy 25 sayı civarı atar rahat olYarin pideci kuponu yapicam 20 mac bebelki sayfalara cikariz 10k 20k alan diye
Ha bide gardasim benim adam 8 atmis iilk periyod iyimi 20.5 ust icin
13 atmis gardasim ilk periyodiyi tabi ben dun Myles Turner 12,5 ust attım ılk perıyot 3 sayı attı maçı 15 sayıyla bıtırdı Budy 25 sayı civarı atar rahat ol