- 377
- 20
- 18
vayy yedeklerdeymişiz
Geçen aynı hatayı bende yaptım tantana oldu sonradan ögrendım yanlıs paylasılmısDaha katılmıyorum bu etkinliğe fil
kardsim ne fark eder peofil girsinler baksınlar hepsini yerine getirdim adam papara nosunu yazmamıs adamı cekilişe katıyorlar
Bende etmekteyim biz ne ise yariyoruz anlamadım ☺vayy yedeklerdeymişiz
teşekkürler gelmiş bile
Katılmıcam daha etkinliğe filan lanet gelsin sorun 10-20 degilde sinirlerim bozuldu neyseGeçen aynı hatayı bende yaptım tantana oldu sonradan ögrendım yanlıs paylasılmıs
Biz babayı aldık neyse iyi geceler başkanİyi geceler
Basit bir turnusol bu. Bırak da biraz dikkat ve özen gösteren insanlar girebilsin çekilişe. Yoksa şart koymaya ne gerek var değil mi?Daha katılmıyorum bu etkinliğe fil
kardsim ne fark eder peofil girsinler baksınlar hepsini yerine getirdim adam papara nosunu yazmamıs adamı cekilişe katıyorlar
Adam papara nosunu yazmıyor vs biz sadece tiwettir linkimizi paylastık diyemi paylastıgım linki bakta oyle konus kardesim etiket reweet filan hepsi yapıldı burayada gerekli bilgiler yazıldı papara nosu kullanıcı vsBasit bir turnusol bu. Bırak da biraz dikkat ve özen gösteren insanlar girebilsin çekilişe. Yoksa şart koymaya ne gerek var değil mi?
Papara nosunu mesaja yazmayan katılımcıyı da ben söyledim zaten. Sonra baktım bir kişide daha aynısı olmuş ve Blue's biraz beklemiş papara nosunu vermesi için. Vermeyince yedek talihliye vermiş parayı. Sonra baktım benim dediğim arkadaş papara nosunu vermiş Blue's isteyince. Yani papara no konusunda böyle birkaç dakikalık bir iltimas tanınıyormuş.Adam papara nosunu yazmıyor vs biz sadece tiwettir linkimizi paylastık diyemi paylastıgım linki bakta oyle konus kardesim etiket reweet filan hepsi yapıldı burayada gerekli bilgiler yazıldı papara nosu kullanıcı vs
Aynısını bende dedim katılmıcam şike var diye ama hata bendeymiş sonradan ögrendim listede adım yoktu meyerse paylaşım da hata yapmısım Twitter da linki kopyalıcaksın bende profili kopyaladım senin gıbı ama bugun kazandım dogru paylastım @Blue's gösterdi sonraKatılmıcam daha etkinliğe filan lanet gelsin sorun 10-20 degilde sinirlerim bozuldu neyse