Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Üye Etkinliği Blue's - Mini Çekiliş ( ⌚️01:00 )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ronaldo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
684
154
43
Daha katılmıyorum bu etkinliğe fil

kardsim ne fark eder peofil girsinler baksınlar hepsini yerine getirdim adam papara nosunu yazmamıs adamı cekilişe katıyorlar
Geçen aynı hatayı bende yaptım tantana oldu sonradan ögrendım yanlıs paylasılmıs

reAper192

Don't Fear the Reaper
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,661
3,679
113
Daha katılmıyorum bu etkinliğe fil

kardsim ne fark eder peofil girsinler baksınlar hepsini yerine getirdim adam papara nosunu yazmamıs adamı cekilişe katıyorlar
Basit bir turnusol bu. Bırak da biraz dikkat ve özen gösteren insanlar girebilsin çekilişe. Yoksa şart koymaya ne gerek var değil mi? :)

ctyfnisik

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
220
59
28
Basit bir turnusol bu. Bırak da biraz dikkat ve özen gösteren insanlar girebilsin çekilişe. Yoksa şart koymaya ne gerek var değil mi? :)
Adam papara nosunu yazmıyor vs biz sadece tiwettir linkimizi paylastık diyemi paylastıgım linki bakta oyle konus kardesim etiket reweet filan hepsi yapıldı burayada gerekli bilgiler yazıldı papara nosu kullanıcı vs

bydurakula01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
193
3
18
hocam baya beklemişsin ya bu nedir daha yeni gördüm olur mu böyle iş 1 saat bile geçmemiş sen diyorsun bekledim yazmadın @Blue's

bydurakula01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
193
3
18
Hocam etkinlik kurallarında papara no yazın yazmıyordu bende ondan yazmadım pmden istersiniz papara no ' yu diye daha açıklayalı 1 saat bile olmamış hakkımı başkasına vermişsin ama olmaz ki böyle

Aarik41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,416
348
83
Teşekkürler ilk defa çıktı valla çok mutluyum

bydurakula01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
193
3
18
valla yazık başka birşey demiyorum sanki kaçıyor papara 30 dk bile beklenmemiş kendi hatanızdan dolayı ödülümü başkasına veriyorsunuz @Blue's

reAper192

Don't Fear the Reaper
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,661
3,679
113
Adam papara nosunu yazmıyor vs biz sadece tiwettir linkimizi paylastık diyemi paylastıgım linki bakta oyle konus kardesim etiket reweet filan hepsi yapıldı burayada gerekli bilgiler yazıldı papara nosu kullanıcı vs
Papara nosunu mesaja yazmayan katılımcıyı da ben söyledim zaten. Sonra baktım bir kişide daha aynısı olmuş ve Blue's biraz beklemiş papara nosunu vermesi için. Vermeyince yedek talihliye vermiş parayı. Sonra baktım benim dediğim arkadaş papara nosunu vermiş Blue's isteyince. Yani papara no konusunda böyle birkaç dakikalık bir iltimas tanınıyormuş.

Ben hiçbir şeyi değiştirmeyeceği halde yanlış bir şey söylemiş olmamak için mobilden bunları kontrol ediyorum 2 dakikamı ayırıp. Sen altı üstü bir linki kopyala-yapıştır yapma işine bu kadar özensiz yaklaşıyorsan katılıverme kardeşim çekilişe.

bydurakula01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
193
3
18
ya arkadaş bırak saçmalığa bak topu topuna 15-20 dakika bile beklenmemiş direk başkasına verilmiş ödül , katılım kurallarına papara no yazılmalıdır yazmadıgınız için yazmadık saat gecenin 2 si olmuş 10 dk gelmeyince hoop yedek talihliye veriliyor var mı böyle saçma sapan birşey ya cidden komedi

bazukacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,615
675
113
çekilişi kazananlardan haberim yok.ama muhtemelen yüzde 70 i pusucu tayfadır.(etkinlikten etkinliğe adını duyduklarımızdır)

ronaldo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
684
154
43
Katılmıcam daha etkinliğe filan lanet gelsin sorun 10-20 degilde sinirlerim bozuldu neyse
Aynısını bende dedim katılmıcam şike var diye ama hata bendeymiş sonradan ögrendim listede adım yoktu meyerse paylaşım da hata yapmısım Twitter da linki kopyalıcaksın bende profili kopyaladım senin gıbı ama bugun kazandım dogru paylastım @Blue's gösterdi sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...