- 1,111
- 474
- 83
Beyler sadece boğazım fena ağarıyor varmı boyle olan ne iyi gelir
Ölüyorum şuanBeyler sadece boğazım fena ağarıyor varmı boyle olan ne iyi gelir
Nane limon yap iyi gelirBeyler sadece boğazım fena ağarıyor varmı boyle olan ne iyi gelir
Neyin var tam olarakÖlüyorum şuan
Hastaneye gidip bir ağrı kesici iğne ve antibiyotik yazdırsan fena olmaz onun haricinde enfeksiyon var ise şunu iç bunu yap demek faydalı olmazBeyler sadece boğazım fena ağarıyor varmı boyle olan ne iyi gelir
Sağlık ocagı yazdı antibiyotik soguk algınlıgı ve gargaraHastaneye gidip bir ağrı kesici iğne ve antibiyotik yazdırsan fena olmaz onun haricinde enfeksiyon var ise şunu iç bunu yap demek faydalı olmaz
Boğazım ağrıyor ilk defa böyle oldum son 2 3 sene içindeNeyin var tam olarak
Kafam güzel ölürsem cehnneme giderimViski iç ufak ufak daha iyi bi ilaç yok emin ol ki sek iç
İlaçlarını düzenli al, bol bol sıvı ve meyve tüket bir kaç güne toparlarsınSağlık ocagı yazdı antibiyotik soguk algınlıgı ve gargara
Ayık ta gitsek sanki cennete mi gidicen kalbini yüreğini bozma kàfiKafam güzel ölürsem cehnneme giderim
Ben gidicem tevbe ettim kumar oynamıyorum hiç kötü alıska lıgım yok buraya muhabbet icin yazıyorum aradaAyık ta gitsek sanki cennete mi gidicen kalbini yüreğini bozma kàfi
Bişey olmaz meyveyle adam hastalıktan kurtulmayı manavlar nasıl olurduMeyve yesem gaz oluyor. Yemesem vitamin alamıyorum ne pok yiyiceğimi şaşırdım
En etkili ilaç terlemek.Guzelce yemeğini yedikten sonra ıhlamur kaynat limonlu, sonra bir dolorin cold yut. Bolca giyin , battaniye yorgan ne varsa sarın akşam 8 gibi en geç yatağa gir , sular seller gibi terleyeceksin , kalk banyonu yap, çok kalın olmasın üstüne tek battaniye ya da yorganı al yat .Sabaha bir şeyin kalmaz. O terleme bütün soğuk algınlığı, enfeksiyon ağrı, sızı ne varsa yok eder.Antibiyotik kullanma bu yöntem ondan daha etkili.Yillardir böyle iyilestiririm kendimiBeyler sadece boğazım fena ağarıyor varmı boyle olan ne iyi gelir
pastil al eczanede tiyatro yaptigim yıllarda kullanirdim bogazi yumuşatırBeyler sadece boğazım fena ağarıyor varmı boyle olan ne iyi gelir