- 2,371
- 938
- 113
2.5 alt bitecek bozdur gitsin her geçen dakika düşecek
Dost 0 lari fazla yazmışsın sankiMaks 1 gol çıkar üst olursa 1 kisiye 100.000 lira
Pardonnn 1 lira yazacaktim. Komple sil sıfırıDost 0 lari fazla yazmışsın sanki
Erman sa verirDost 0 lari fazla yazmışsın sanki
Bol bol şansGizli bilgi kuponudur bankodur şimdiden tebrikler
Adam tanıyor biziErman sa verir
Bilgi yanlış gelmiş seçimlerden önce böyle yapıyorlar seçimlerden sonra kimse kimseyi tanımıyorGizli bilgi kuponudur bankodur şimdiden tebrikler
Sahtekar 1 aydır parayı göndermedin carsamba söz göndereceğim dedin hadi gonderGeçmiş olsun
Sahtekar gondersene lan borcunuAdam tanıyor bizi
Oyuncak para herhaldeMaks 1 gol çıkar üst olursa 1 kisiye 100.000 lira
Senin gibi sahtekari herkez taniyorAdam tanıyor bizi
@Başkan kral bu adamı banlarmisiniz borcum olmadigi halde borcun var diyor bana en son saglam saydiracam yoksa kralSahtekar 1 aydır parayı göndermedin carsamba söz göndereceğim dedin hadi gonder
Belki gelir 10 dakika da 3 gol bide olabiliyor bazen2.5 alt bitecek bozdur gitsin her geçen dakika düşecek
Ooo dur hemen mesajlarını atalım sahtekar@Başkan kral bu adamı banlarmisiniz borcum olmadigi halde borcun var diyor bana en son saglam saydiracam yoksa kral
Atsana la merak ettimOoo dur hemen mesajlarını atalım sahtekar
Şerefsiz sahtekar Çarşamba günü vereceğim demedinmi ulan ne rezil adammissin@Başkan kral bu adamı banlarmisiniz borcum olmadigi halde borcun var diyor bana en son saglam saydiracam yoksa kral
Vay sahtekarŞerefsiz sahtekar Çarşamba günü vereceğim demedinmi ulan ne rezil adammissin