Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Bonus Çevirdim Tezgahı

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,954
1,176
113
Arkadaşlar forumun kendince yol yordam bilen eski kullanıcıları olarak sizde farketmişsinizdir bu durumu nasıl bir önlem alınacağını bilemedigimden bi.istişare etmekte fayda var diye düşünüp konusunu acmaya karar verdim. Malumunuz forumda para alışverişi yasak ama nerdeyse her konunun altında otomatik cevapmış gibi bonusu çevirdim site ödeme yaparmı sorusuyla başlayıp arkasından insanlardan 50 100 tl isteyenler var ve bunların arasında doğru söyleyenler olduğu gibi çoğunluğu para koparma maksatlı yapıyor bunu. Ben bu muhabbetinde para alışverişi olarak degerlendirilmesini ve yasaklanmasını talep ediyorum.

Mirliva

🅹🅰🅲🅺🅿🅾🆃
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,767
1,861
113
Özel görüşmeleri en az 100 mesaj altı üyeler,
yapılamaz sistemi getirirsin komple çözümlenir.

Burak4650

Mutluluğun formülü; “umursamamak.”
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,902
1,666
113
Talebini şikayet olarak bildirebilirsin dostum ;)

burakkdoan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,603
979
113
Dediğin sistem zaten var sonuç olarak oda para alışverişine giriyor adminler müdahale ediyor zaten

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,111
1,132
113
Kardeşim biri mesaj yazdımı para istedimi hiç cvp verme ben öyle yapıyorum bazen konularda görüyorum sıgara param yok falan dien arkadaşlar oluyor furumun eski üyeleriyse o an varsa ben kendim yazıyorum o zaman yardımcı olmak iyidir ama iş dolandırıcılığa dökülünce insan kendini kötü hisediyor

erdincmelik72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
447
161
43
Arkadaşlar forumun kendince yol yordam bilen eski kullanıcıları olarak sizde farketmişsinizdir bu durumu nasıl bir önlem alınacağını bilemedigimden bi.istişare etmekte fayda var diye düşünüp konusunu acmaya karar verdim. Malumunuz forumda para alışverişi yasak ama nerdeyse her konunun altında otomatik cevapmış gibi bonusu çevirdim site ödeme yaparmı sorusuyla başlayıp arkasından insanlardan 50 100 tl isteyenler var ve bunların arasında doğru söyleyenler olduğu gibi çoğunluğu para koparma maksatlı yapıyor bunu. Ben bu muhabbetinde para alışverişi olarak degerlendirilmesini ve yasaklanmasını talep ediyorum.
Dilencileri yok etmek gerek çünkü insan onlara verince de pişman oluyor vermeyince de. Friedrich Nietzsche