Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Borç Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,017
11,485
113
Yorumlara okumaya geldim adamin parasini niye vermedin antepli tefeci benim tanıdık olayi anlatti antepin hamamlari yapacaklarmis sana

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,077
8,628
113
Kibar feyzodan bı replik geldi aklıma ama gece gece ban yemek istemiyorum:D
Ben diyeyim mi dd
Kibar feyzo + sicmak da yasak mı gardas
İlyas Salman + yok
Kibar feyzo + yatda ağzına sicam.... oğlu.....

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,182
1,888
113
Bu antepli zamaninda burda bu kupon kazansa bu kadar dagitacam
Felan diyordu kupon gelince kaciyordun simdi ise gelip tefeci eline düştüm dersin 😒

Campelll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
3,942
3,136
113
Açıklam

Açıklamaya borç yazmamış hiç şimdi baktım birde ben parayı tefeciden almadım eski çalıştığım yerden bir iş arkadaşından aldım zamanında ödemedim diye sürekli borç istedim diye böyle dedi tefeciye verse bile tefeci ne akla hizmetle benden alacak onu da cözemedim de işte biraz kafam bulandı çünkü olaydan 1 hafta önce son miktarı aldıktan sonra bundan beni 2 adam bir yerde sormuşlar babamın eski bir dükkanında tabi bu iş arkadası o dükkanı Instagram dan biliyordu
Net soru senet varmı

Arsenal

North London
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,424
1,147
113
Onun kanı arkadaşına helal mi hocam
valla orasını bilemem dost fakat adam insanlık yapıp borc vermiş bide bu gevşk hala yok hemen inanıyorlar veriyorlar diyo ben bunları duysam ve borç vermiş olsam bunu paket ederim o akşam :D neyse dur helva haberi gelir inşallah

AlbusDumbledore

Site elamanı üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,759
13,801
113
konuya gelecek olursak senete sepete gerek yok , adam avukata vermemiş tefeciye vermiş s.ke s.ke alır eğer gerçekten dediği adam parayı gönderdiğini tefeciye ispat ettiyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...