- 7,089
- 7,162
- 113
Forumun Huzuru Bozmak Yasak..
Kibar feyzodan bı replik geldi aklıma ama gece gece ban yemek istemiyorum
Forumun Huzuru Bozmak Yasak..
Kibar feyzodan bı replik geldi aklıma ama gece gece ban yemek istemiyorum
Böyle saçma bir konu daha fazla uzatilmamali kapanmalı bence anlamsız bir konu ve istenmeden ağzımızı bozabiliyoruzForumun Huzuru Bozmak Yasak..
bu gevşek hakediyor
Yarasin dostum afiyetle sifa olsunTrendyoldan baklava söyledım şimdi aw
ben helva söyledim inş vurulurda bi helva yerizTrendyoldan baklava söyledım şimdi aw
Ben diyeyim mi ddKibar feyzodan bı replik geldi aklıma ama gece gece ban yemek istemiyorum
Kazandığım zamanlar borcum yoktu sonradan o kazandığımı kaybedince hırslandım borç yaptımSen bi ara iyi kazanıyordun tümbetden filan sağlam çekimler yapıyodun niye ödemedin borcunu
Onun kanı arkadaşına helal mi hocamben helva söyledim inş vurulurda bi helva yeriz
Sana tavsiye adamla yüz yüze gorus durumunu anlat güzelce az az da olsa öde sonu kötüye gidebilirKazandığım zamanlar borcum yoktu sonradan o kazandığımı kaybedince hırslandım borç yaptım
Antepliye herşey müstahak , umarım evinden alırlar@DomenicoWakko yorum yapmalı
Net soru senet varmıAçıklam
Açıklamaya borç yazmamış hiç şimdi baktım birde ben parayı tefeciden almadım eski çalıştığım yerden bir iş arkadaşından aldım zamanında ödemedim diye sürekli borç istedim diye böyle dedi tefeciye verse bile tefeci ne akla hizmetle benden alacak onu da cözemedim de işte biraz kafam bulandı çünkü olaydan 1 hafta önce son miktarı aldıktan sonra bundan beni 2 adam bir yerde sormuşlar babamın eski bir dükkanında tabi bu iş arkadası o dükkanı Instagram dan biliyordu
valla orasını bilemem dost fakat adam insanlık yapıp borc vermiş bide bu gevşk hala yok hemen inanıyorlar veriyorlar diyo ben bunları duysam ve borç vermiş olsam bunu paket ederim o akşam neyse dur helva haberi gelir inşallahOnun kanı arkadaşına helal mi hocam
@Başkan banlar mısın arkadaşı biz hata yapınca banlanıyoruz lütfen45k kaptıran adam böyle konuşan kapçık ağızlıyı vursa suçlu olacak. kaliteli yavşak
Yok hocam senetNet soru senet varmı