- 4,881
- 2,968
- 113
tmm işte dal taştaş yapraamm +günlük icra faiziyle saplarlar 👊🏼🤪Dal yaprak kardesım hepsi 150 k
tmm işte dal taştaş yapraamm +günlük icra faiziyle saplarlar 👊🏼🤪Dal yaprak kardesım hepsi 150 k
Dalın sapı +yaprakk kardeşim benim hiç ödememezlik yapmıyorum agustosu bile full odedimtmm işte dal taştaş yapraamm +günlük icra faiziyle saplarlar 👊🏼🤪
Ne güzel anlasıyoruz 😁😄Dalın sapı +yaprakk kardeşim benim hiç ödememezlik yapmıyorum agustosu bile full odedim
Sal yaprak böyle konumu olur😆😆Dal yaprak kardesım hepsi 150 k
Şimdi bu halinle Cennetemı Gitcegini Zannediyon Sen Borca Gore Cennete giriliyorsa Biz kombıne almısık ozamanKardeşim o aptal ların işi sonsuz cehenneme mi gitcem 150 bin borc icin
Muro yine olaya farklı bir giriş yapmış. Sal yaprak nedir 🤣🤣🤣🤣🤣Sal yaprak böyle konumu olur😆😆
Bunda dalyaprak olacak kapasite bile yok ondan demistirMuro yine olaya farklı bir giriş yapmış. Sal yaprak nedir 🤣🤣🤣🤣🤣
Şimdi bu halinle Cennetemı Gitcegini Zannediyon Sen Borca Gore Cennete giriliyorsa Biz kombıne almısık ozaman
Bunda dalyaprak olacak kapasite bile yok ondan demistir
vay aw kombıne lı gırıs Yandı desene EmreCan
vay aw kombıne lı gırıs Yandı desene EmreCan
Adam cennetlik kiskanmaŞimdi bu halinle Cennetemı Gitcegini Zannediyon Sen Borca Gore Cennete giriliyorsa Biz kombıne almısık ozaman
Reis bu arkadaş sürekli bombos konular aciyor bundan dolayida konu amacini aşıyor bakın actiigi konulara yok kafam agriyor basim agriyor yok su nasil olacak hastaneye cevirdi burayı şimdide napsamda konu acsam diye bunu acmis yarin baska sey acarBeyler konu amacını aşmasın.. 🧐
Büyük ihtimalle yakın çevresi ve arkadaştan çevresi tarafından dışlanıp hiçbir eşi dostu olmadığı için böyle konular açıp ilgi çekmeye çalışıyor üzücü bir durumReis bu arkadaş sürekli bombos konular aciyor bundan dolayida konu amacini aşıyor bakın actiigi konulara yok kafam agriyor basim agriyor yok su nasil olacak hastaneye cevirdi burayı şimdide napsamda konu acsam diye bunu acmis yarin baska sey acar
Dostum olabilir yardımcı oluruzda bana öğle gelmiyor resmen dalga geçiyor dertlesmek isterse dinlenir insan burnum akıyor diye konu acarmiBüyük ihtimalle yakın çevresi ve arkadaştan çevresi tarafından dışlanıp hiçbir eşi dostu olmadığı için böyle konular açıp ilgi çekmeye çalışıyor üzücü bir durum