- 533
- 214
- 43
sen de onun numarasını ver diyecem de önce adamın borcunu öde kral
10unda verecem diye belirtmiştim zatten abisen de onun numarasını ver diyecem de önce adamın borcunu öde kral
Abi neden bu kadar gerginsin acabaBöyle hukuki konuları foruma taşımayın.burasi hukuk forumu değil.. hukuk forumları var googla da gerekirse dm den yazın bize..
Gergin olsak yukarda sizle espriler yazmazdik..belki bu konular bize çok basit-kolay mi görünür bilmem..yaş kemale erince siz de anlarsınız..Abi neden bu kadar gerginsin acaba
Saol abi Allah uzun ömürler versin sanaGergin olsak yukarda sizle espriler yazmazdik..belki bu konular bize çok basit-kolay mi görünür bilmem..yaş kemale erince siz de anlarsınız..
Onun verdiğini nereden biliyorsun dostArkadaşlar borçlu olduğum adam numaramı eskort sitelerine vermiş
Arayıp duruyorlar napabilirim vandan adam arıyor fiyat sormak için nasıl kurtulabilirim
Asla hukuk dışı yol yapma..ne yaparsan yap.. da..anlaşılmaz gibi düşünceleri sakın ha bugünkü teknoloji ile hersey aleyhine..Saol abi Allah uzun ömürler versin sana
Başka kimseyle bir alacak vereceğim yok kiOnun verdiğini nereden biliyorsun dost
5 bin aldım abi ayın 5 inde aldım 10unda verecem dedim bu çocuk çok kumar oynuyor parası biti demek benden istedi bende günü gelince verecem dedim israr eti bende vermedim böyle yaptı çocukluk arkadaşım birdeAsla hukuk dışı yol yapma..ne yaparsan yap.. da..anlaşılmaz gibi düşünceleri sakın ha bugünkü teknoloji ile hersey aleyhine..
Ya dostum.bu sözü edilen borç miktarı onla bağın neden aldın hiç yazmadın.. neyse çıktım konudan
Numarayı paylaşan oysa borç yanmıştır, ben olsam kesinlikle vermem borcusen de onun numarasını ver diyecem de önce adamın borcunu öde kral
Borcunu öde sorun cozulsunArkadaşlar borçlu olduğum adam numaramı eskort sitelerine vermiş
Arayıp duruyorlar napabilirim vandan adam arıyor fiyat sormak için nasıl kurtulabilirim
Boynun altında kalsın hemiÖdemeyi borclu oldugun kisinin hesabina iste ve arayan vanlıyi odemeyi gonderince engelle,hem borcundan kurtul hem vanlıdan,sikayet edemez zaten evlidir
Kürtçe s....... Seni demekMıdıttenyo ne abi ?
Numara değiştir borçlu olduğun kişi yeni numarana ulaşamasın bide. Ulaşırsa buda eline düşerse aynısını yapabilir ondan gizle.knka biliyorum şaka yaptım ya bı anda okuyunca komık geldi nımara değiştir