Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling BORDOMAVİ | Tek Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,655
2,000
113
mac bizim kasabada doetinchem takimin dier adi ev sahibi mac alt olur hava -5 hafif yagmur var

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,655
2,000
113
Hollanda'nın torbacıları meşhur diyolar
dogru lakin bizim buralarda pek yok neden meshur derler soylim coffe shoplar esrar gibi urunleri pahaliya saattigi icin torbacilar daha ucuza satar he kokainde oyle ozellikle amsterdam denhag her caddede torbacilar mevcut koko koko derler almak iosteyene

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,326
25,007
113
dogru lakin bizim buralarda pek yok neden meshur derler soylim coffe shoplar esrar gibi urunleri pahaliya saattigi icin torbacilar daha ucuza satar he kokainde oyle ozellikle amsterdam denhag her caddede torbacilar mevcut koko koko derler almak iosteyene
Ordan türkiyeye çok kanal biliyom yollayabilsen senle para kazanırdık belki zengin olmak lazım

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,655
2,000
113
Ordan türkiyeye çok kanal biliyom yollayabilsen senle para kazanırdık belki zengin olmak lazım
cok arkadasim var kullanan ben bir kere bile denemedim hic merak edip lakin bir arkadasim en son koko borcundan olduresiye dovmuslerdi adamlar para icin biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...