- 7,087
- 7,160
- 113
BilmiyorumBu, kim @BORDOMAVİ
BilmiyorumBu, kim @BORDOMAVİ
Bol sans hemsom tek gole para bizde 😁 o gol gelmesede ben attın sayıyorum ve şimdiden tskr ediyorum bol sans2.5 üst gelirse
@Fterim1905
@Gokhandgnc35
@Hayat1kumar
@SULLY
@Elli4
@X-RAY
Ulaşırım harici ulaşım yok kupon bu arkadaşların şansının kuponu Ekli dosyayı görüntüle 704813
Hollanda'nın torbacıları meşhur diyolarmac bizim kasabada doetinchem takimin dier adi ev sahibi mac alt olur hava -5 hafif yagmur var
dogru lakin bizim buralarda pek yok neden meshur derler soylim coffe shoplar esrar gibi urunleri pahaliya saattigi icin torbacilar daha ucuza satar he kokainde oyle ozellikle amsterdam denhag her caddede torbacilar mevcut koko koko derler almak iosteyeneHollanda'nın torbacıları meşhur diyolar
Ordan türkiyeye çok kanal biliyom yollayabilsen senle para kazanırdık belki zengin olmak lazımdogru lakin bizim buralarda pek yok neden meshur derler soylim coffe shoplar esrar gibi urunleri pahaliya saattigi icin torbacilar daha ucuza satar he kokainde oyle ozellikle amsterdam denhag her caddede torbacilar mevcut koko koko derler almak iosteyene
cok arkadasim var kullanan ben bir kere bile denemedim hic merak edip lakin bir arkadasim en son koko borcundan olduresiye dovmuslerdi adamlar para icin biliyorumOrdan türkiyeye çok kanal biliyom yollayabilsen senle para kazanırdık belki zengin olmak lazım
Sağlık olsun etiket attiklarim 1er k atsın acil 🤣🤣Olmadı be ev hiç reaksiyon gösteremedi čapsiz takım.tekrar tskrler hemso bol şanslar
Forum kurallari gereği kupon gelmediği için siz ulasiyosunuz banaKafayı yicem param nerede
Bol şanslar2.5 üst gelirse
@Fterim1905
@Gokhandgnc35
@Hayat1kumar
@SULLY
@Elli4
@X-RAY
Ulaşırım harici ulaşım yok kupon bu arkadaşların şansının kuponu Ekli dosyayı görüntüle 704813