- 17,162
- 6,127
- 113
Dk 53
Haydi Barcelona
Haydi Barcelona
Gelecek gol rahat ol salocanDk 50 sapla barça hade
Real olsa güvenirim de abi barçaya güvenmiyorumGelecek gol rahat ol salocan
Bolsans Dostum Umarım Kuponun Gelir
Birine Laf sokacagın Zaman Genelleme Yapma isim Ver Cunku Bahsettigin Kupon paylasım Seklını Bizde Yapıyoruz Kupon Gorselı Neden AtmadıGımızı Soyleyım Zamanında Burada Cok kısının Hesap patlattıklarından Dolayı oyuzden Kımse kupon Gorselı Atmıyor 1,58 11 k para atmıssın 2,5 üst Bizde iy Sıradakı Gol Ev Dedik 22 Orandan istersen Gorsel Atabilirim Sana @bozkurt5353
Birine laf sokan yok üstüne alınıyorsan demek senin sorunun ben sahte 10k 20k basıldı denmesin diye dedim sen neden üzerine alındın? Sahte kupon mu atıyorsun da üzerine alındın.. benim konularıma gelme tamam.. yok sayıyorum seni bu forumda..Bolsans Dostum Umarım Kuponun Gelir
Birine Laf sokacagın Zaman Genelleme Yapma isim Ver Cunku Bahsettigin Kupon paylasım Seklını Bizde Yapıyoruz Kupon Gorselı Neden AtmadıGımızı Soyleyım Zamanında Burada Cok kısının Hesap patlattıklarından Dolayı oyuzden Kımse kupon Gorselı Atmıyor 1,58 11 k para atmıssın 2,5 üst Bizde iy Sıradakı Gol Ev Dedik 22 Orandan istersen Gorsel Atabilirim Sana @bozkurt5353
Isdeyim sıki takip edemiyomGelirse 5_6 arkadaşı görürüz.. bi bol şanslar alırım.. kupon miktarını paylaşmayacaktım ama sahte demeyin diye paylaştım.. sizlerde paylaşın basılan miktarı bir kaç adım yapacağım kupon sonra güzel bı dağıtım Ekli dosyayı görüntüle 459719
70 olmadan gelir golHaydi gol gol gol gol gol
Real olsa güvenirim de abi barçaya güvenmiyorum
Joao Felix 14 numara atacak golüReal olsa güvenirim de abi barçaya güvenmiyorum
İnş abi hemen atsınlarJoao Felix 14 numara atacak golü
Arkadasım İlk once Ne yazdıgına Bakacaksın Sonra İnsanlara problemlı yada Sıkıntılı Diceksın Biz Sana kotu bırsey demedık Buraya ınsanların neden gorsel atmadıgını hesabını patlattıklarında anlarsın Hadi 100 tl verdigin Adamlarla sohbetine Devam Et konularıma Gelme Diyorsun bak bakalım senın hangı konunda bulundum Ben Ruh Hastasımısın SenBirine laf sokan yok üstüne alınıyorsan demek senin sorunun ben sahte 10k 20k basıldı denmesin diye dedim sen neden üzerine alındın? Sahte kupon mu atıyorsun da üzerine alındın.. benim konularıma gelme tamam.. yok sayıyorum seni bu forumda..