- 106,710
- 158,086
- 113
Forum içi para alışverişi yasaktır@bozkurt5353 beni de görmen dileği ile
2 Gün banlısın dostum.
Forum içi para alışverişi yasaktır@bozkurt5353 beni de görmen dileği ile
Bize laf mı çarpıyon abi en son beraber oynadık diye hatırlıyorum da kardeşin nasıl futbolda sende hep 10 maç olduğu zaman kupon yapalım diyorsun 😁Nasip dost
Bozkurt takip ediyorum güzel maçlar oynuyor bugunki kuponu oynayamadım müsait değildim o kuponun da geliri var
Yok be Erhan im ne haddimize yine yaparız nasipBize laf mı çarpıyon abi en son beraber oynadık diye hatırlıyorum da kardeşin nasıl futbolda sende hep 10 maç olduğu zaman kupon yapalım diyorsun 😁
500 limit koyunca yüksek suprıze kaçtık o gün 90 dk 2 gol atarı 8 orandı o takımın biz ilk yarı atar oynadık atamadı 7.50 den 2.yarı 2 tane attı nasip işte denk gelmedi mi gelmiyorSen güzel maçlar buluyorsun şansımıza bülten dardı
Arslanla saloya atacanKimdi ulaşacağım kişi karıştı kafam
Geldim 🤣Kimdi ulaşacağım kişi karıştı kafam
Arslan ve saloKimdi ulaşacağım kişi karıştı kafam
Bana demiştin dost hatırlatayımKimdi ulaşacağım kişi karıştı kafam
Salo ya yemek söyledik 250 dedik 300 tuttuArslan ve salo
Afiyet olsun o zaman 🤣Salo ya yemek söyledik 250 dedik 300 tuttu
Hehh tmm sendin yaz bana payco kardeşim sana da dürüm ayranBana demiştin dost hatırlatayım
Adana demiştik bi de 😀Salo ya yemek söyledik 250 dedik 300 tuttu
Öyle durumda 2 yarı dada almak lazım enişte500 limit koyunca yüksek suprıze kaçtık o gün 90 dk 2 gol atarı 8 orandı o takımın biz ilk yarı atar oynadık atamadı 7.50 den 2.yarı 2 tane attı nasip işte denk gelmedi mi gelmiyor
Sana atılmıyor dost dm sen yaz istersenHehh tmm sendin yaz bana payco kardeşim sana da dürüm ayran
La ban yicen ban sakin ol 😂😂Adana demiştik bi de 😀
Sen bi rolling yap voleybol da da millet nasiplensin tahminlerden dayı ben böyle voleybolcu görmedim limit var heralde 1000 den fazla bastırmıyor siteÖyle durumda 2 yarı dada almak lazım enişte
Aynen haklısın sustum 🙂La ban yicen ban sakin ol 😂😂