- 25,128
- 12,813
- 113
Güzelim rollun sinerciiiiisini bozdu
O şabanı eskiden tanıyıp ne olduğunu çözemedin mi halaİstemediginiz kişiyi yok sayın forumda gerek yok böyle şeylere çocuk değiliz ya yanlış işler
Sorun o zaten 2 gun yediumarım sınırsız yemiştir
Arkadaş adam rolling takip ediyor öyle kuralım yok aldı başka almasın diye adam hakkı ile takip ediyorsa akşama kadar alır .. ben takip edene bakarım kendisi rolling açmış mı önceden açmamış mı onlar kendi sorunu bu kunuda ben takip eden aktif kişilere bakarım.. kişinin başkası ile yada alıp verdiği ile ilgilenmem.. adam takip etmiş hakkı almak kimse karışma gibi bı lüksü yok yaniO şabanı eskiden tanıyıp ne olduğunu çözemedin mi hala
Abi burda sana anlatılmak istenen şu aslında . 1 2 hafta sonra eger bir ters tepki görürse senden sanada ayni muammeleyi yapicak çünkü hepimize yaptı.Arkadaş adam rolling takip ediyor öyle kuralım yok aldı başka almasın diye adam hakkı ile takip ediyorsa akşama kadar alır .. ben takip edene bakarım kendisi rolling açmış mı önceden açmamış mı onlar kendi sorunu bu kunuda ben takip eden aktif kişilere bakarım.. kişinin başkası ile yada alıp verdiği ile ilgilenmem.. adam takip etmiş hakkı almak kimse karışma gibi bı lüksü yok yani
Gel gel ortalığı geren kimse kalmadi 😂😂Bı keyfimiz var şurada vakit geçiriyoruz onuda bok ettiniz ya.. ben giddiyorum slot çevirmeye .. artalik sakinleşin gelirim
kanka peki sana ufak bi soru birisi dışarda ana bacı sövse naparsın bak bana sövse adamı harbi şimdi yazmayım öyle yaparım sende öyle yaparsın bi adam birinin anasına bacısına sövüyorsa o adam madam değildir zaten konu açıp ana bacı sövmek yanlış işte para öyle bişeyki böyle kopekleri bu yola düşürüyor mama alamıcak diye milletin anasına sövüyor ne demişler sırtlanlar artıkçıdır.Arkadaş adam rolling takip ediyor öyle kuralım yok aldı başka almasın diye adam hakkı ile takip ediyorsa akşama kadar alır .. ben takip edene bakarım kendisi rolling açmış mı önceden açmamış mı onlar kendi sorunu bu kunuda ben takip eden aktif kişilere bakarım.. kişinin başkası ile yada alıp verdiği ile ilgilenmem.. adam takip etmiş hakkı almak kimse karışma gibi bı lüksü yok yani
Ortalık çok sakin dost gelBı keyfimiz var şurada vakit geçiriyoruz onuda bok ettiniz ya.. ben giddiyorum slot çevirmeye .. artalik sakinleşin gelirim
Bana karşı bı yalani olmadı ben 5 senedir tanırım kişilerin kendi arasında olan konular kişi ile ilgilidir . Bana zararı olmayana ben ne diyebilirim.. misal senin için biri şöyle böyle dese ne yapayım benim için iyisin diyen kişiyi umursamamAdamin yalancı sahtekar olması yavşak yüzsüz olmasi senin için önemli değil yabi
kanka sen hariç şu forumda hangi üyeye sorarsan sor 10 kişiden 9 istemez 1 de tanımıyorum der belki 10 forumda hesabı vardır 10 forumdada seven sayıdı 1 elin parmağını geçmezBana karşı bı yalani olmadı ben 5 senedir tanırım kişilerin kendi arasında olan konular kişi ile ilgilidir . Bana zararı olmayana ben ne diyebilirim.. misal senin için biri şöyle böyle dese ne yapayım benim için iyisin diyen kişiyi umursamam
Ne sırası bozkurtta sinirlendi oda simdi bizi banlicak 😂😂😂Sıra kimde omq, bizim acimiz çıksa bari geri
1 kişi demiyo ama bunu farkindaysan bende kuursati yillardir tanırım bOrdo rollingxi kendisi tam pirana kimseye 1 vermez herkesten 10 alirBana karşı bı yalani olmadı ben 5 senedir tanırım kişilerin kendi arasında olan konular kişi ile ilgilidir . Bana zararı olmayana ben ne diyebilirim.. misal senin için biri şöyle böyle dese ne yapayım benim için iyisin diyen kişiyi umursamam
Sinyal hissettim sanki 😂😂Bozkurtlar ulusun
Tanrı Türk'ü korusun
bozkurtbet deneme bonusu devam ediyorNe sırası bozkurtta sinirlendi oda simdi bizi banlicak 😂😂😂
Tmm la konuyu kapatin gereken yapildi bjk nin maci var1 kişi demiyo ama bunu farkindaysan bende kuursati yillardir tanırım bOrdo rollingxi kendisi tam pirana kimseye 1 vermez herkesten 10 alir
Sakinleşelim düzelir olaylar gelirim sonrakanka peki sana ufak bi soru birisi dışarda ana bacı sövse naparsın bak bana sövse adamı harbi şimdi yazmayım öyle yaparım sende öyle yaparsın bi adam birinin anasına bacısına sövüyorsa o adam madam değildir zaten konu açıp ana bacı sövmek yanlış işte para öyle bişeyki böyle kopekleri bu yola düşürüyor mama alamıcak diye milletin anasına sövüyor ne demişler sırtlanlar artıkçıdır.