- 67,875
- 40,233
- 113
Maasimiz yatti mi dostBen hicbiseyi unutmam kankaaa 😂
Maasimiz yatti mi dostBen hicbiseyi unutmam kankaaa 😂
Kayip bonusu olarak mercimek talep etseydiniz 😂Yok lo aninda verdik 3. Ceyrek dallasa
5 ten sonra anca yatar ya pusudayim suan yatsaydi herkes rolling yapiyoduMaasimiz yatti mi dost
Dallas her per yenildi bide alt olduKayip bonusu olarak mercimek talep etseydiniz 😂
Bir ekmek kayıp bonusu anca 😅😅Kayip bonusu olarak mercimek talep etseydiniz 😂
Calismayi maasi özledim la bir kac aydir calismiyom maas az diye kendim biraktim bide5 ten sonra anca yatar ya pusudayim suan yatsaydi herkes rolling yapiyodu
Bak bunlar cok buyuk vaatler ss aldık 😅😅 akşam hesabım hacklenmisti kusura bakmayin yazma 😅😅5 ten sonra anca yatar ya pusudayim suan yatsaydi herkes rolling yapiyodu
8 li kombine tutucakkki kebap yiyesinBir ekmek kayıp bonusu anca 😅😅
Benimde bu ay son ya pederle baslicaz fabrikalari zengin ettik calisa calisa artik kendimize calisicaz 😂Calismayi maasi özledim la bir kac aydir calismiyom maas az diye kendim biraktim bide
Kayip bonusu çoğu sitede Maksimum yarim kilo baklava oluyo cogu sitede 20-50 kat bilmemne diye8 li kombine tutucakkki kebap yiyesin
Soz verdik miktar vermedik 50 veririz 50 de freebet alirsin yaparsin rolling 😂😂😂Bak bunlar cok buyuk vaatler ss aldık 😅😅 akşam hesabım hacklenmisti kusura bakmayin yazma 😅😅
Oha ya freebet i de hesap ediyo 😅😅Soz verdik miktar vermedik 50 veririz 50 de freebet alirsin yaparsin rolling 😂😂😂
Hahahshahahahah once borclarimizi odeyelim hafifleyelim kalanla yapicaz biseylerOha ya freebet i de hesap ediyo 😅😅
En guzeli zaten 2. Sebebimde buydu baskasina calisiyodum o 3 4 katim maas aliyodu simdi bakalim hayirli bir is olursa iyi kazanacaz insallahBenimde bu ay son ya pederle baslicaz fabrikalari zengin ettik calisa calisa artik kendimize calisicaz 😂
Borcsa yrgi yedik,borc hiç bitmez bu illette 😅Hahahshahahahah once borclarimizi odeyelim hafifleyelim kalanla yapicaz biseyler
Bilmiyorum ama eger planladigimiz gibi giderse guzel olucak mart ayini bekliyoruzEn guzeli zaten 2. Sebebimde buydu baskasina calisiyodum o 3 4 katim maas aliyodu simdi bakalim hayirli bir is olursa iyi kazanacaz insallah
Hadi bakalim hsyirli olsunBilmiyorum ama eger planladigimiz gibi giderse guzel olucak mart ayini bekliyoruz
Amin kanka insallah pedere demistim tarla alcagimiza 2 li kombin yapalim ama dinlemediHadi bakalim hsyirli olsun
Bide sabunla dene bakayim 😂😂Şu paycell ne guzel ayin 10unda 2000 limit veriyodu nakit cekiyodum miss gibi simdi 25 lira veriyor o da cekilmiyor