- 7,730
- 3,521
- 113
Tebrikler @mehmetinho
Yok ya o kim zaten adam oldu Türkiye de,gitsin pizza yapsin, Somer le biz yeterizSefim bol sans. Daniloyla pek icli disli olma. Bilirsin Türkun turkden baska dostu yoktur.
Dedim yanlis mi yazmışım aha bakin 😅Al manama - al ittihad bahrain ilk yarı -6.5 tan 1
Tabi gaza gelen bizBeyler ilk yarı,ilk çeyrek değil 😅,tirstim yatarız diye keske ilk ceyrek alsaymisz
Lan olum kuponu paylassana ss alip millet baksinDedim yanlis mi yazmışım aha bakin 😅
Yok aga atmıyorum salak salak işler oluyo forumda, kes yapistirida beceremiom omk 😅😅SS alinca da site filan cikiyooLan olum kuponu paylassana ss alip millet baksin
Aga oynadigin kuponun resmini atmassan millet yanlis dusunur . Sen beni dinle at ss sonra dicekler ki oynamadi yapmadi kupon falan at ss yiYok aga atmıyorum salak salak işler oluyo forumda, kes yapistirida beceremiom omk 😅😅SS alinca da site filan cikiyoo
O diyenlere atarım ben kuponu,200 lira için o hareketi yapicak olanda ocugudur,banlatcan simdi beniAga oynadigin kuponun resmini atmassan millet yanlis dusunur . Sen beni dinle at ss sonra dicekler ki oynamadi yapmadi kupon falan at ss yi
Aynen ilk adim okey,ama mecbur bakiye gelsin diye ilk yarının bitmesini beklicemSef bu tamam gibi
Kafana goreO diyenlere atarım ben kuponu,200 lira için o hareketi yapicak olanda ocugudur,banlatcan simdi beni
Hadi bakalimAynen ilk adim okey,ama mecbur bakiye gelsin diye ilk yarının bitmesini beklicem