- 7,450
- 3,989
- 113
Sans isteHarbi oyle yav 10 mac üst üste yesil bilirim
Sans isteHarbi oyle yav 10 mac üst üste yesil bilirim
Bundan sonra sitemizin ismi cenabetDisi geciricem diye 100 luk rakiyi ictin bayildin mi kral nerdesin 😂😂😂
Valla yok piyasadaBundan sonra sitemizin ismi cenabet
Ahahah abi valla zor benim de ağırıyor üstüne bir şey yiyince doktor'a gitmek gerekte bakalımNe bileyim sabah beri ağrıyor 45 yaşına girdik 20 lik mi kalır takma dişler bile döküldü
Yav nerdesinHe geldim de az iyi diş
İyi değil ya fena vurdu diş ağrısıYav nerdesin
Bi acile gitseydin agri kesici falan yaparlardiİyi değil ya fena vurdu diş ağrısı
Gittim aldım ilaç uyudum az gene başladıBi acile gitseydin agri kesici falan yaparlardi
Insanin beynine beynine vuruyo o agri
Apse mi var ?Gittim aldım ilaç uyudum az gene başladı
Güldük ettik nazar degdi adamaGittim aldım ilaç uyudum az gene başladı
Sevmiyo artik biziGüldük ettik nazar degdi adama
HaklıSevmiyo artik bizi
git nöbetçi eczaneden diş spreyi al donduruyor cok iyidirGittim aldım ilaç uyudum az gene başladı
Aldım jel bide dişinol aldım uyuşturucu ağrı kesiciler aldım apranax falan .. cekemdi ilaç verdi 3 gün falan iç dedi gel heralde biraz intahao var cekmedigit nöbetçi eczaneden diş spreyi al donduruyor cok iyidir
çekmez intihap lı dişi çekemez dost kanal tedavi yaparlar bakarlar dişi oyarlarAldım jel bide dişinol aldım uyuşturucu ağrı kesiciler aldım apranax falan .. cekemdi ilaç verdi 3 gün falan iç dedi gel heralde biraz intahao var cekmedi
Apranax i kullanamamaya ozen goster tehlikeli ilac biraz.Aldım jel bide dişinol aldım uyuşturucu ağrı kesiciler aldım apranax falan .. cekemdi ilaç verdi 3 gün falan iç dedi gel heralde biraz intahao var cekmedi