- 34,891
- 17,518
- 113
güzel taktik bi ara yaptım karın ağrısından isal oldum hem dişim ağrımıştı hem isal olmuştum ağzımdaki suyu ice ice 😀Agzinda soguk su tut gerisi hikakye
güzel taktik bi ara yaptım karın ağrısından isal oldum hem dişim ağrımıştı hem isal olmuştum ağzımdaki suyu ice ice 😀Agzinda soguk su tut gerisi hikakye
Bizim roll uzun soluklu aga bugun zaten 3 te en erken nba 3 lu yapcazverim dur bugün cok ekmek maç var ama az bekletirim kaç maç 1 yetermi
la başkaları sayende rol yapamaz o zaman 😀Bizim roll uzun soluklu aga bugun zaten 3 te en erken nba 3 lu yapcaz
Geçmiş olsun reis Allah acil şifalar versin inşallahDaha yeni ameliyat oldum ağrım oluyor du mecbur içiyorum .. dışişleri de aldırdım bugün.. anasını yeni bı dikiş çıkmış demir zımba ile demirle dikiyorlar artık . Bide tam sırtımda kürek kemiğinin aldindan hareket ediyor diye orası açıldı geçen tekrar dikttiler canlı canlı bağırtıyor ipnelerr
Agzindaki suyu niye iciyorsun ?güzel taktik bi ara yaptım karın ağrısından isal oldum hem dişim ağrımıştı hem isal olmuştum ağzımdaki suyu ice ice 😀
Merhaba reisMerhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım bol şans diliyorum takipteyim
Bugun ben haric yapti herkes yapmayin yav hdhshshshhshla başkaları sayende rol yapamaz o zaman 😀
deli gibi ağrıyan bi dişi imkansız kesmezAgzindaki suyu niye iciyorsun ?
Soguksu yu agzzinda tutacan isindikca tazelyicen 10 tekrardan sonra agriyi kesiyor
la biz ekmek yemeyek mi 😀 sen nba ya kadar kazanırsın 😀Bugun ben haric yapti herkes yapmayin yav hdhshshshhsh
2 den once yapmam anlasalim o zaman cunku hic mac yok agala biz ekmek yemeyek mi 😀 sen nba ya kadar kazanırsın 😀
tm la 2 ideal saat 😀2 den once yapmam anlasalim o zaman cunku hic mac yok aga
Benim de deli gibi agriyordu kesti ertesi gun gidip cektim 1k girmisti tabi cekimdedeli gibi ağrıyan bi dişi imkansız kesmez
he bide bugün detroit sas maçı oyuncu sochan asist rib sayı üst gelir gibi2 den once yapmam anlasalim o zaman cunku hic mac yok aga
Yeminle simdi onu diyodum 😂😂he bide bugün detroit sas maçı oyuncu sochan asist rib sayı üst gelir gibi
ben yağlı yağlı vurdum yerine dostDün roll kaybedince moralim bozuldu direk yattım uyudum arkadaşlar teşekkür ederim yorumlariniz ve destek verdiğiniz için
sendemi onu düşündün 😀Yeminle simdi onu diyodum 😂😂
Evet en cok sure alan mahlukat tipini sevmiyorum ama detroit tam disine goresendemi onu düşündün 😀