- 3,376
- 5,479
- 113
Aleyküm selam.. burda yok hepimiz fakiriz aç bekliyoruzarkadaşlar slm nasılsınız şans yardımı yapabilecek biri var mı bittiğim.
Aleyküm selam.. burda yok hepimiz fakiriz aç bekliyoruzarkadaşlar slm nasılsınız şans yardımı yapabilecek biri var mı bittiğim.
Sureler yanlis aga boyle is olamaz 7 dakikadan 5.20 ye dusuyo bu neaha biraz hızlandı 16 kaldı 4dk
Yapra yersiniz en az 100 kişi benden demesi.Valla senin hesaplar patlarsa hepimiz çorap söküğü gibi çıkarız ortaya 😅😅😅
Allah yardımcımız olsun üstad.Aleyküm selam.. burda yok hepimiz fakiriz aç bekliyoruz
SanadaAllah yardımcımız olsun üstad.
ncaa da böyle oluo ya betco ztn mal bideSureler yanlis aga boyle is olamaz 7 dakikadan 5.20 ye dusuyo bu ne
Tanımıyoruz kendisii Robin hood gibi yardım yapıyordu sadece o kadar biliyoruz deriz 😅😅Yapra yersiniz en az 100 kişi benden demesi.
Moladan 2 3lukle donseler ne guzel olurncaa da böyle oluo ya betco ztn mal bide
Benim düşüncem yok ceza gelir öderiz siz düşünün hepsi benden aldı vermedi derim kumar oynuyor bunlar derim.. hem sizden geri alırım bide ceza yersinizTanımıyoruz kendisii Robin hood gibi yardım yapıyordu sadece o kadar biliyoruz deriz 😅😅
aslaaa oynamam onu starlight princes diyorsun dimi?İnşaallah duzeltirsin prenses oyna 20 betten farm at
Oha 😅,bizde deriz oynatandi bu hakim bey, kumbarabete insanları cdkiodu deriz 😅😅😅Benim düşüncem yok ceza gelir öderiz siz düşünün hepsi benden aldı vermedi derim kumar oynuyor bunlar derim.. hem sizden geri alırım bide ceza yersiniz
Geçmiş olsunOlmadi lose tesekkurler takip icin sagolun beyler
Sağlık olsun broOlmadi lose tesekkurler takip icin sagolun beyler
Geçmiş olsun kardoOlmadi lose tesekkurler takip icin sagolun beyler