- 34,890
- 17,516
- 113
Aslan yiyemiceği geyiği avlamaz 😴😎Aslanla sirtlanin dostluğu aslanin ayağı tokezleyene kadardır ona göre,seri bi bozulursa seni de yerler 😅😅
Aslan yiyemiceği geyiği avlamaz 😴😎Aslanla sirtlanin dostluğu aslanin ayağı tokezleyene kadardır ona göre,seri bi bozulursa seni de yerler 😅😅
Arkandan bicaklayan cok olur yinede sen bilirsin hwhahahaysarkamda olmaz yanımda dur
Seytanla ufak bir anlasmam var bu gece sozuu var bakalimJoe bi yapsinda gecelerin yargıcı o,yoksa ayıpsın gurmecim
Seytan suan bozkurtun yaninda slot yapiyolarSeytanla ufak bir anlasmam var bu gece sozuu var bakalim
ORdan alıp oraya veriyoruz hep Günlük sigara + yemek alırsam kendimi şanslı hissediyomDayı sen hep kazaniyon zaten kazandigini cabuk yeme diyom sana 😂
👹👹👹👺👺👺Seytanla ufak bir anlasmam var bu gece sozuu var bakalim
Bugunde ne hikmetse herkez kod cekiyo rolling olmasa cekemiceniz demekk8Beni "rolingi takip et kazan" bakiyesi de kurtarır yeterki biri yapsın 🤣 sahabeti cekecem sonra oradan gelenle tipoyu cekecem 🤣
Niye dayı calismiyo musunORdan alıp oraya veriyoruz hep Günlük sigara + yemek alırsam kendimi şanslı hissediyom
Bi ben başaramadım 😂Bugunde ne hikmetse herkez kod cekiyo rolling olmasa cekemiceniz demekk8
ula iyiki şeytan dedik onu bare çalmayın lo ayıpSeytanla ufak bir anlasmam var bu gece sozuu var bakalim
Saha ile Tipo açmış çok çeken var gel gel yapıyorlar aklı sıra denk geldi valla 🤣Bugunde ne hikmetse herkez kod cekiyo rolling olmasa cekemiceniz demekk8
Yok yaw çalışmıyorumNiye dayı calismiyo musun
Parlattik👹👹👹👺👺👺
Sende git git yap 3 adim rolling yapiliyo burda kisi basi 30 liradan fazla dusmuyo malesef 😂Saha ile Tipo açmış çok çeken var gel gel yapıyorlar aklı sıra denk geldi valla 🤣
O seytan senin seytan degil agamula iyiki şeytan dedik onu bare çalmayın lo ayıp
NiyeYok yaw çalışmıyorum
Cenabet üstü güçlerin var senin, şeytana bağlama olayıula iyiki şeytan dedik onu bare çalmayın lo ayıp