- 31,888
- 13,783
- 113
Ben anlamam anlasam bakardm vallagirdi tm sakat değilmiş hocanın aw
Ben anlamam anlasam bakardm vallagirdi tm sakat değilmiş hocanın aw
Ne sonu la 2. Adimda patladin sira joe de bideİkidir son topta patlıyor
Çok gevezesin ya.Ne sonu la 2. Adimda patladin sira joe de bide
O gece la herkes patlayınca 😅😅Ne sonu la 2. Adimda patladin sira joe de bide
İki gelse uc kolaydı 1.40 yetecekti 😅Ne sonu la 2. Adimda patladin sira joe de bide
Ulan sana yorum yapan oldu mu bizim samimiyetimiz varki konusuyoz maydanoz olmaÇok gevezesin ya.
Selamun aleykum bozkurtlar
Kabir azabidir dis agrisi. Çok gecmis olsun @bozkurt5353Adamın dişi kötü, sen küçük büyük peşindesin. Etol fortu almissindir inşallah söylediğim gibi okursan burayı, tekrar geçmiş olsun.
Şaka yapma birader cem yılmaz mısın senMehmetcigim foruma ben kafa dagitmak icin giriyorum yazdiklarimin cogu şakayla karisik zaten bir muhabbetim olmayan kisi kimki bana karissin cevabini tabiki v3ricem
Aynen sullycigim aynenŞaka yapma birader cem yılmaz mısın sen
Ya herhalde gülüyoruz ediyoruz egleniyoruz,yoksa bu batakta, herkesin hayatı kaydı, çekilemez olur herşey ufak tefek şeyleri takarsak,adamlar ortalığı karistirmaya çalışıyor,biz zaten dün gece boyu hal hatirini sorduk ettik adamin, sürekli sohbet ettik,bi samimiyetimiz var ki oyle konuşuyoruz,daha beter böyle kaosu sevmiyor adamMehmetcigim foruma ben kafa dagitmak icin giriyorum yazdiklarimin cogu şakayla karisik zaten bir muhabbetim olmayan kisi kimki bana karissin cevabini tabiki v3ricem