- 10,744
- 3,419
- 113
Kusura bakma abi helal etTek sayıdan gitmiş geçmiş olsun
Kusura bakma abi helal etTek sayıdan gitmiş geçmiş olsun
yok be ne alaka 😀 işim vardı cidden bugünde hava buz mke cüzdanı felan yenilicem deli sikmedi ama beni cok sogukIyi guzel işin roll yapmak demi dost acil iş sonucta
Cuzdan yenilemek önemli dost paparadan payfixe gecicen herhalde fix daha iyi zaten hava her yerde öyle la 10 derce dusmus turkiye geneliyok be ne alaka 😀 işim vardı cidden bugünde hava buz mke cüzdanı felan yenilicem deli sikmedi ama beni cok soguk
İyiyim bugün baya gectinasıl oldun dost
Canım sağolsun olur öyle şeylerKusura bakma abi helal et
he iiİyiyim bugün baya gecti
Prensesi kucağa oturtan iyi olur zaten 😅İyiyim bugün baya gecti
la kimlik cüzdanı aw kaybettim yeniyi düşmüş bi eksi olan var 😀Cuzdan yenilemek önemli dost paparadan payfixe gecicen herhalde fix daha iyi zaten hava her yerde öyle la 10 derce dusmus turkiye geneli
Slot cevirme işe yaramis belli bundan sonra dişi agriyan slot cevirsinİyiyim bugün baya gecti
bırak şimdi gedsonu@GedsonFernandes buralardamisini?
La biliyoz herhalde o da aciklama yapiyor cikartir dost 2024 te zorunlu oldu galiba yeni kimlikla kimlik cüzdanı aw kaybettim yeniyi düşmüş bi eksi olan var 😀
No problemeeArkadakar az bı yaomayan ve sıra bekleyen arkadaşlara yaptıracağım bakiye benim hesapta 2 adım kazanan alır ödülü
Aynen zorunlu galiba la zaten bi bankaya veya herhangibi bi yere gitsen aw. ilinti oluyor zaten 😀La biliyoz herhalde o da aciklama yapiyor cikartir dost 2024 te zorunlu oldu galiba yeni kimlik
canımız saolsunArkadakar az bı yaomayan ve sıra bekleyen arkadaşlara yaptıracağım bakiye benim hesapta 2 adım kazanan alır ödülü
Buradayım diyoeum 2 saattir 😂Arkadakar az bı yaomayan ve sıra bekleyen arkadaşlara yaptıracağım bakiye benim hesapta 2 adım kazanan alır ödülü
Kayip kimlikte bir prosedür var galiba cok sürmez nüfusa gidersen hallolur hemenAynen zorunlu galiba la zaten bi bankaya veya herhangibi bi yere gitsen aw. ilinti oluyor zaten 😀
cok uzak bugün yatalım izinli olduğum gün hallederim bide belim ağrıo mke sabah işe giderjen karnımda ağrıdı aq cok kötüydüm soğuk mu yedim naptımKayip kimlikte bir prosedür var galiba cok sürmez nüfusa gidersen hallolur hemen