- 4,554
- 2,420
- 113
lan asdfasfsd 🤣Büyük mü
lan asdfasfsd 🤣Büyük mü
Asiruh ordami hala 😂biraz bozuğum oradakilere para dagitirken herkes yanimda biraz durumlar bozulunca herkes karşimda oluyor ortam degistirmek istedim
La angaralıyım direk bizim ordaki kazana gitti aklımO anladi dost oyle bir deprem deil
Rusya'nın kazanı mı bonus Kazanı mıKazanda depremi oldu
Orada mi isa reisAsiruh ordami hala 😂
Maç alıyorum 2 adım .. gelirse alıyorsun ödülBen anlamadm da burada nası roll olduqunu kac kere yazdım iplemedin kardo bizi canın saqolsn😴😴
Site ismi verme dost yasak uyari alican simdiRusya'nın kazanı mı bonus Kazanı mı
Bizdik oranin aktifleri ey gidiiiiiiiiibiraz bozuğum oradakilere para dagitirken herkes yanimda biraz durumlar bozulunca herkes karşimda oluyor ortam degistirmek istedim
ooooOooooOo telefonu bozuldu yeni aldik isaciğima bin ben destek ciktim soylemesi ayıptir birazda baskalari kendiside kattı aldi bir cihaz takiliyor vefa istanbulda eski bir semt ismidir bunu en iyi ben bilirimAsiruh ordami hala 😂
bende aliyormuyum acaba msj sayisina takiliyormuyumMaç alıyorum 2 adım .. gelirse alıyorsun ödül
Hmm anladm kardo mac veririm die bi kac kere daha yazdm ondada iplemedin ama qene de veririm sıra bana qelincdMaç alıyorum 2 adım .. gelirse alıyorsun ödül
versede kimse orda devam etmez adminler skine takmiyor kimseyi etkinlik fln hic birsey yok biz eski kemik kadro dagitiyor 10 15 kisi kopariyor ortam buna döndü ben kendimi geri cektimSite ismi verme dost yasak uyari alican simdi
Alırım biraz beklerseniz herkesten alacağımbende aliyormuyum acaba msj sayisina takiliyormuyum
asiruh06 isada angaralıLa angaralıyım direk bizim ordaki kazana gitti aklım