- 34,891
- 17,518
- 113
Kıskanıyorlar kızım beni kıskanıyorlarLa takma kimseyi devam sen bu konunun sürekli rollcususun sakin
Kıskanıyorlar kızım beni kıskanıyorlarLa takma kimseyi devam sen bu konunun sürekli rollcususun sakin
Konu içinde karışır o iş yeni konu olacak.. sizlere ayrı ekletim yaptırırım olmassa .. akşama bakalımbu konudakilere özel olsa daha iyi konuyu vatanı savunur gibi savunuyor adamlar yurdu yaşatıyorlar
Bak hemen r yAptı abisi😋😋 qördünmü 😂😂La takma kimseyi devam sen bu konunun sürekli rollcususun sakin
ben genel çekilişlere katılmıyorum kanka ondan diyorum bide 500 kişi katılıyor şans olsa ooo 200 çekilişe girdim 1 kere zor bela çıktıKonu içinde karışır o iş yeni konu olacak.. sizlere ayrı ekletim yaptırırım olmassa .. akşama bakalım
La yanlis anliyon hr seyi joe bana kizmadi aloooBak hemen r ysptı abisi😋😋 qördünmü 😂😂
@JoeQuanqa
hahahahah ben kime niye kızdım gene laLa yanlis anliyon hr seyi joe bana kizmadi alooo
O günkü kumbarabet gibi mi2_3k bakiye ekletecektim bı siteden forumdakikere ama bı cevap gelmedi başkan dan özelden yazdım bakalım.. cevap gelirse açarım konuyu..
la o bizden drogbayı tokatla köşedeBak hemen r yAptı abisi😋😋 qördünmü 😂😂
@JoeQuanqa
Konuya özel farklı birşey olur sıkıntı yok . Akşama bakayımben genel çekilişlere katılmıyorum kanka ondan diyorum bide 500 kişi katılıyor şans olsa ooo 200 çekilişe girdim 1 kere zor bela çıktı
AynnO günkü kumbarabet gibi mi
La ne bilem yav emoji attin ya ondan yanlis anladihahahahah ben kime niye kızdım gene la
mehmet nerdesin birader sen he mesai saatlerinde iş yerinde yoksun bozkurt seni çizdi bugünO günkü kumbarabet gibi mi
Hahah slota mj bağlıKonuya özel farklı birşey olur sıkıntı yok . Akşama bakayım
aradı yaparım öyle şeyler 😁La ne bilem yav emoji attin ya ondan yanlis anladi
Tmm haklıymıssın sen davsan hikayesine döndü 😂😂La yanlis anliyon hr seyi joe bana kizmadi alooo
Yok gönlümden koptuHahah slota mj bağlı
Abi sen daha iyi bilirsin de bu kumbara bana pek tekin gelmiyor
Uyudum la ortalik karışmış,ama kizmasina sevindim bizi benimsemişmehmet nerdesin birader sen he mesai saatlerinde iş yerinde yoksun bozkurt seni çizdi bugün