- 10,744
- 3,419
- 113
2-6
Biraz adamda dinlensin 😂😂Mac yeni baslamis la oo 2 saate ancak sonuclanir ara ara bakariz artik
Kafana gore dost mac bitene kadar takil 1.30 saatBanada acıyın az bende bı gideyim gezeyim yemek yiyecek yer bulayım çay kahvemi içeyim sonra devam ederiz gene
Tamamdır dostum kusura bakma hayırlı akşamların olsunBanada acıyın az bende bı gideyim gezeyim yemek yiyecek yer bulayım çay kahvemi içeyim sonra devam ederiz gene
bı tanesınden nasıl olduysa 26 cıktı onu attım bendeOrdanda 7 lira anca çıktı bana
Bonusu nasıl acaba gems bonanza gibi mi merak ettimbı tanesınden nasıl olduysa 26 cıktı onu attım bende
Beni no bonus yaptilar yav tam taktik bulmustum cekiyodum hepbı tanesınden nasıl olduysa 26 cıktı onu attım bende
Bol sanslar abiŞöyle bı kupon bırakayım gelirse 3_5 kişiye ikram ederiz birşeyler.. konuda aktif gördüklerime.. sonra bana niye yok denmesin Ekli dosyayı görüntüle 455243
Bol sansŞöyle bı kupon bırakayım gelirse 3_5 kişiye ikram ederiz birşeyler.. konuda aktif gördüklerime.. sonra bana niye yok denmesin Ekli dosyayı görüntüle 455243
ben sabahtan beri aktifim kardo konuda birazdan cıkarım ellerim ağrıdı hemŞöyle bı kupon bırakayım gelirse 3_5 kişiye ikram ederiz birşeyler.. konuda aktif gördüklerime.. sonra bana niye yok denmesin Ekli dosyayı görüntüle 455243
Bol şansŞöyle bı kupon bırakayım gelirse 3_5 kişiye ikram ederiz birşeyler.. konuda aktif gördüklerime.. sonra bana niye yok denmesin Ekli dosyayı görüntüle 455243
geçen haftakı gıbı degıl allahtan ,hepsını slotta cevırtmek zorundaydık , sımdı spora atabıldık , ama tanıttıgı oyun copBonusu nasıl acaba gems bonanza gibi mi merak ettim
nasıl bı taktık oBeni no bonus yaptilar yav tam taktik bulmustum cekiyodum hep
vaay artık 1-75 arası he ,bu arada sıte ıyı sonunda, kumbara facıaŞöyle bı kupon bırakayım gelirse 3_5 kişiye ikram ederiz birşeyler.. konuda aktif gördüklerime.. sonra bana niye yok denmesin Ekli dosyayı görüntüle 455243
vaaaaySıradaki üyemize biz sponsor olabilirmiyiz 100₺ değerinde freebet vererek @bozkurt5353 Bey