- 7,778
- 2,418
- 113
Maksat muhabbet dost canın sağolsun adam burda muhabbet için birşeyler dağıtıyor bence onun içinde sorun olmaz şansına belki böyle gelirözür dilerm valla son macın tarihini qörmedim
Maksat muhabbet dost canın sağolsun adam burda muhabbet için birşeyler dağıtıyor bence onun içinde sorun olmaz şansına belki böyle gelirözür dilerm valla son macın tarihini qörmedim
Nasil gidiyor agaDost sabahtan beri takip eden adamlar var şimdi gördüm seni ben kendimi katmıyorum şahsen ondan dedim tepki değik
uula dalqa qecme valla,dikkat etmedm@bozkurt5353 güzel adam seçtin senelik kupon hahahahaha
mustom kötü gidiyorNasil gidiyor aga
İnş dost teşekkürlerMaksat muhabbet dost canın sağolsun adam burda muhabbet için birşeyler dağıtıyor bence onun içinde sorun olmaz şansına belki böyle gelir
la boşver sal makara çıktı gene yarım ola hayrola kupom yarına kalmaz belki 😀
Benm dikkatsizliqim hep böle ypıom😑la boşver sal makara çıktı gene yarım ola hayrola kupom yarına kalmaz belki 😀
ılyas onun menajerı dogru bu, nasıl ulaştınÇakma cıktı 🤣🤣🤣
Aleyküm selamSelamun aleykum bol şanslar cümleten
kumbaraya yazak iptal etsın , teklı devam etBenm dikkatsizliqim hep böle ypıom😑
Sıra onun@bozkurt5353 güzel adam seçtin senelik kupon hahahahaha
Ve aleyküm selam dostSelamun aleykum bol şanslar cümleten
yok bakıom bende , rahat mac dıye zkımızde degılFreebet muhabbetle 2.adım gölgede kaldı
Valla bilmiom şansıma iteleyimkumbaraya yazak iptal etsın , teklı devam et
dost herşeyi niye ciddi sanıon makara daha yok konuda yapmam ekrem dostumuz makara yapıoz gülek diye neyse hadi eywSıra onun
sıra benmde yarının macını almssm dikkatsizliqimeSıra onun
Ulan ilyas helal sanaÇakma cıktı 🤣🤣🤣