- 15,754
- 8,672
- 113
neyse saglık olsun kafanızı yormayınAh ah dedimi alsaydun simdi şöminenin karsısında oralet iciyorduk
@butragueno
neyse saglık olsun kafanızı yormayınAh ah dedimi alsaydun simdi şöminenin karsısında oralet iciyorduk
@butragueno
Merhaba reis nasıl gidiyor
Alsak gelmezdi yav bu ara bahtsizlik var üzerimdeAh ah dedimi alsaydun simdi şöminenin karsısında oralet iciyorduk
@butragueno
Öle kısmetten öte yol yokneyse saglık olsun kafanızı yormayın
Güzelim 2.90 oran gaçtııAlsak gelmezdi yav bu ara bahtsizlik var üzerimde
çok enteresan bı oyun , bazen sans tam gelıyo ne alsan win , bazende full yatısÖle kısmetten öte yol yok
Kaynatııom zten bende😂
Kandil diye herhaldeBugün şans yok.
valla bjk benı de cok sasırtı bugunBugün şans yok.
Öle valla samsunun qolu var dedim hemde pen6 dan olcak dedim dedim oldu oynamadık ya😂😂çok enteresan bı oyun , bazen sans tam gelıyo ne alsan win , bazende full yatıs
daha da oynama penaltı , sımdı 2 defa penaltı bıldın dıye,baska maca penaltı basarsın patlarÖle valla samsunun qolu var dedim hemde pen6 dan olcak dedim dedim oldu oynamadık ya😂😂
Sonuç o olur 3 üncü qol pen6 dan oranınada bakmadm ama hic fena,deqildir bence😂daha da oynama penaltı , sımdı 2 defa penaltı bıldın dıye,baska maca penaltı basarsın patlar
Biz kavga etmiyoz dost çok nezih bir ortam ayrica kimse 500 ü 100k yapmiyorReis öteki yerde komedi filmi var. Biri 500 tl den 100 k yapmış. 10 kişi 100 yazmış. Atmacalar atladı . Belli zaten hepsi kemik kadro. Kavga çıktı haliyle 😀😁😁😂😁😀😀😀
aynen eglence zoruna gıdenler oluyo o , neyse devamBiz kavga etmiyoz dost çok nezih bir ortam ayrica kimse 500 ü 100k yapmiyor
İyi hatirlarim 5 kişi 20 tl dağıtım olurdu o senelerde. Bozkurtmekan da . 20 tl için liste kavgası çıkardı . Liste yok burda iyi o yüzden pek kavga yokBiz kavga etmiyoz dost çok nezih bir ortam ayrica kimse 500 ü 100k yapmiyor
Ölü ölmüşNolmuş