- 3,376
- 5,479
- 113
Ben maçı takip ediyorum 30k basıldı heyecan varBirilerine vercez ödül gelsin de kupon 30k basıldı
Ben maçı takip ediyorum 30k basıldı heyecan varBirilerine vercez ödül gelsin de kupon 30k basıldı
kelle başı 5k olsa bıle , ne kadar osursakta zor gıbı, erken bı gol olsa bellkı cozulur , ılk yarıda hıc atamamıs yaw, nerde eskı barcaBirilerine vercez ödül gelsin de kupon 30k basıldı
30 k icin uqrasamam bbbBen maçı takip ediyorum 30k basıldı heyecan var
Ya gelirse 30k bastımkelle başı 5k olsa bıle , ne kadar osursakta zor gıbı, erken bı gol olsa bellkı cozulur , ılk yarıda hıc atamamıs yaw, nerde eskı barca
Milyon basmadın sürece yorum ypman yasaklandı🤣Juventus ilk yarı 3.5 üst buna 47k basıldı gelirse birilerini görürüm
0-75 dk kuponu ıcın bı tane atsında razıyım benYa gelirse 30k bastım
Maç öncesi mi aldınBarcelona maçı 3.5 üst 30k basıldı gelirse görürüm birilerini
sahte rol dıyıp banlatalımMilyon basmadın sürece yorum ypman yasaklandı🤣
Sen ver bı maç sıra sende 50k basicazkelle başı 5k olsa bıle , ne kadar osursakta zor gıbı, erken bı gol olsa bellkı cozulur , ılk yarıda hıc atamamıs yaw, nerde eskı barca
Bu daha mantıklıJuventus ilk yarı 3.5 üst buna 47k basıldı gelirse birilerini görürüm
Bencede direk başkanı caqıralım etkili olursahte rol dıyıp banlatalım
kumbaradan mı bakalımSen ver bı maç sıra sende 50k basicaz
Niye gelirse alicak birileri ödül sahte falan değil kimin aldığını ben bilirim tek birilerine vericz ödülBencede direk başkanı caqıralım etkili olur
Aynn kumbaradan bakkumbaradan mı bakalım
Bol sanslar abiJuventus ilk yarı 3.5 üst buna 47k basıldı gelirse birilerini görürüm
O biri ben olmadm sürece sahtedir😋🤣🤣Niye gelirse alicak birileri ödül sahte falan değil kimin aldığını ben bilirim tek birilerine vericz ödül
Sen hiç birilerine denilen etkinlikten aldın mı 1kO biri ben olmadm sürece sahtedir😋🤣🤣