- 7,449
- 3,989
- 113
Ne helali la yatirdigimi 100 yapttik cekim verdikulan helal be , oralardan bı ben bok ypamadım herhalde , tarıhe gecıcem
Ne helali la yatirdigimi 100 yapttik cekim verdikulan helal be , oralardan bı ben bok ypamadım herhalde , tarıhe gecıcem
he 1000 bonus almadın mıNe helali la yatirdigimi 100 yapttik cekim verdik
Kayip ohe 1000 bonus almadın mı
ben artık okeyım eskı gunlerıme dönüyorum ona göreAynen memo surekli handi tuturan sana soraydik keske
Simdi varya kesin 4 sayj one gecer birakirAynen memo surekli handi tuturan sana soraydik keske
5 olur cunku ben 5 ten alirken 3 luk atti 7 den aldimSimdi varya kesin 4 sayj one gecer birakir
Yine igrenc bi gece5 olur cunku ben 5 ten alirken 3 luk atti 7 den aldim
Ben sırf muhabbet için ortam olsun diye geliyorum kimseden bı çıkarım bı beklentim yok tek beklentim dürüst olsun şurada bı sohbetimiz olsunNe muhabbeti para olmadan muhabbet nereye kadar herkes bakıyo ufak bir şey şans döner belki diye parası olan adamı ben burda muhabbet ederken pek görmedim
Ama terstennn yav 40 liradan geldik bir yerlere yine tekte gitti bu konu bana yaramadi yav5 olur cunku ben 5 ten alirken 3 luk atti 7 den aldim
Bende yatmaya geliyom burayaBen sırf muhabbet için ortam olsun diye geliyorum kimseden bı çıkarım bı beklentim yok tek beklentim dürüst olsun şurada bı sohbetimiz olsun
Aynen öyleBen sırf muhabbet için ortam olsun diye geliyorum kimseden bı çıkarım bı beklentim yok tek beklentim dürüst olsun şurada bı sohbetimiz olsun
Helal dost aradan nasıl seçtin o mesajı tebriklerBen sırf muhabbet için ortam olsun diye geliyorum kimseden bı çıkarım bı beklentim yok tek beklentim dürüst olsun şurada bı sohbetimiz olsun
Memodan kaynakliLose malesef
Uykunu aldin mi yakisikli 😂Ben sırf muhabbet için ortam olsun diye geliyorum kimseden bı çıkarım bı beklentim yok tek beklentim dürüst olsun şurada bı sohbetimiz olsun
Ulan memoMemodan kaynakli