- 8,876
- 9,607
- 113
Sana 1 hafta yazmicam alkol alion alion geliyonBozumcu lazım
Sana 1 hafta yazmicam alkol alion alion geliyonBozumcu lazım
Nereye Red kitBeyler bazı aldığım kararlar sonucunda ayrılmak zorundayım hepiniz allaha emanetsiniz hoşçaklın.
100 tl bakiye ile tek seferde spine giricek he ve 5000x atacak 😁100 TL bakiye ile dedeye girer 100 tlden çevirirken max win alır al sana 500k
Yok buraya dost bazı nedenlerden dolayı sende söz verdin tutmadın en son o beni çok kahretti kendime gelemedmUlkeyemi veda edion olm
Daltonları yakalamayaNereye Red kit
Ne alkolü canım benim 10 yıldır bu işi yapıyorum benim kafam güzel olmaz hem sen önce gel benden af dile helallik alSana 1 hafta yazmicam alkol alion alion geliyon
Şaka mi ne olduBeyler bazı aldığım kararlar sonucunda ayrılmak zorundayım hepiniz allaha emanetsiniz hoşçaklın.
Sever öyle şeyleriYok buraya dost bazı nedenlerden dolayı sende söz verdin tutmadın en son o beni çok kahretti kendime gelemedm
Ahahahshah ulan son 3 gunde 1600 tl vermişim karşılıksız 😁 alan geri gelmedi bi kisi haricYok buraya dost bazı nedenlerden dolayı sende söz verdin tutmadın en son o beni çok kahretti kendime gelemedm
Allah yardımcın olsun avarele dikkat etDaltonları yakalamaya
İnanmış garibimŞaka mi ne oldu
kalbim dayanmadı bu acıyaSever öyle şeyleri
UzaNe alkolü canım benim 10 yıldır bu işi yapıyorum benim kafam güzel olmaz hem sen önce gel benden af dile helallik al
tmdırAllah yardımcın olsun avarele dikkat et
Bunu gördüğümdr iyi oldu kazanınca unutuldukAhahahshah ulan son 3 gunde 1600 tl vermişim karşılıksız 😁 alan geri gelmedi bi kisi haric
Hayaller be abi100 tl bakiye ile tek seferde spine giricek he ve 5000x atacak 😁
Eyvallah
ula bu ne alaka bana söz verdin borç sözümü verdin sanki hahahahAhahahshah ulan son 3 gunde 1600 tl vermişim karşılıksız 😁 alan geri gelmedi bi kisi haric
Ben sivastan dışarı çıkamıyorum abi ben dememPaylaştım bı konu merak ettim ne dersiniz bu duruma diye. Fakat 2 gün sonra sizlerden biri de demesin böyle bı durum var memleketime gidicem yok sevgilimden ayrıldım yok dışarda kaldım. O zaman hiç guvenmem sanala gene bu görüştüğüm kişi