- 7,449
- 3,989
- 113
Hepinizi banlicam sonunda beyler 😎
Canım sıkkın ilk kez taktım bekaret meselesiydiŞkaa yaptik la ne bu atar
bak bu iyiydi
Sal aak boşverCanım sıkkın ilk kez taktım bekaret meselesiydi
enişte vurgun yapmış diyorlar 7 diyardadaSal aak boşver
Öyle dost kara para akliyomus şuanenişte vurgun yapmış diyorlar 7 diyardada
Uyuz olduğum nokta takıntı haline getirdim artık burda biliyon senelerdir ne alışverişler yaptık aq bir kez bile bir parayla yürüyüp bir iş çözmedim hadi 300-500 bir şey değil umut sahtekarı haftada 20 bin attığı oldu ulan patakute gidiyor hep kendim paramla kazanıyorum nasıl uyuz oluyorum var ya camı çerçeveyi indiresim geliyorSal aak boşver
o değilde dost bu @Pikaçuu denen arkadaş vardı nolduÖyle dost kara para akliyomus şuan
Öyle dost olmayinca olmuyor bu illette oldu mu da bu illetten iyissi yok harbiden ilgincUyuz olduğum nokta takıntı haline getirdim artık burda biliyon senelerdir ne alışverişler yaptık aq bir kez bile bir parayla yürüyüp bir iş çözmedim hadi 300-500 bir şey değil umut sahtekarı haftada 20 bin attığı oldu ulan patakute gidiyor hep kendim paramla kazanıyorum nasıl uyuz oluyorum var ya camı çerçeveyi indiresim geliyor
Ama benim parayla yürüyen çok gördüm adama 500 atıyoruz 50 binlik iş çözüyor inanılır gibi değil
Iyi gecelr dostben uyurum iyi geceler size
O kim tanimiyom yaninda biri daha vardi onuda tanimiyomo değilde dost bu @Pikaçuu denen arkadaş vardı noldu
Yapacak bir şey yok biz de bir şey yapmıyoruz o zaman dostÖyle dost olmayinca olmuyor bu illette oldu mu da bu illetten iyissi yok harbiden ilginc
Dogru dedin dostYapacak bir şey yok biz de bir şey yapmıyoruz o zaman dost
İyi geceler reisben uyurum iyi geceler size
Konuşmayacağım bir daha dost iyi ya da kötü kötü olursa millet seviniyor iyi olursa gözü kalıyor bu alemde karakterli bulmak zor o yüzden susmak lazım ama sinir olup konuşuyoruzDogru dedin dost