- 31,888
- 13,783
- 113
Ms skor 2/2İnş iy 0.2 2 yarı 0.3
Ms skor 2/2İnş iy 0.2 2 yarı 0.3
Ben buradayım skor verdm oynamayan pişman 😂😂Eko ne derse tersi oynayin yuzde yuz katlarsiniz 😂😂😂😂
Zor beMs skor 2/2
Oynayan binbir pisman la 😂Ben buradayım skor verdm oynamayan pişman 😂😂
İstanbuldan dayımın kızı aradı eyupte oturuo arda turanla konusmus 2saat sonra musaitim 2 saat 2 demiş buradan bu msjı cıkaramayanda ne bilim🤠😂Zor be
Zenqin olmak istemiyorsunuz qaliba efendm oran şikelidir😂Oynayan binbir pisman la 😂
Niye ben kumbaradan 400 cektim bende kumar parasina devamKarar aldım bundan sonra size kumar parası yok yemek söyleyecegim 300 TL yemek size dağıtımlar yemek olarak isteyen yemesin kumara vermeyin artık yiyin bari işe yarasın Ekli dosyayı görüntüle 458248
Valla bugün rüyamda arda turanı gördüm gol atıyorduİstanbuldan dayımın kızı aradı eyupte oturuo arda turanla konusmus 2saat sonra musaitim 2 saat 2 demiş buradan bu msjı cıkaramayanda ne bilim🤠😂
Kasımpasa macına kolll moll al kaşımpasa,atarNiye ben kumbaradan 400 cektim bende kumar parasina devam
macı kafana cok takmıssın ondandır😂Valla bugün rüyamda arda turanı gördüm gol atıyordu
10k bastik bileKasımpasa macına kolll moll al kaşımpasa,atar
Ozmn qecmiş olsn 😂😂10k bastik bile
Dedimin tam tersini ypckmıssık onu anladm😴😴😑Kasımpasa macına kolll moll al kaşımpasa,atar
İyi bari ilk 2 maç alt oldu bizim maç üst olsunDedimin tam tersini ypckmıssık onu anladm😴😴😑
@Taladro123
Hadi inş 😍İyi bari ilk 2 maç alt oldu bizim maç üst olsun