- 3,376
- 5,479
- 113
Sağol bakalım bulurum belki bı an bı siteye yatırdım ama hangi siteGeçmiş olsun dost
Sağol bakalım bulurum belki bı an bı siteye yatırdım ama hangi siteGeçmiş olsun dost
Olsa ne olcak ki giden gittiDoküman filan vardır mutlaka. Banka misali düşün. Mutlaka yani
Bence de muhtemelen siteye yatırmış olabilirsinSağol bakalım bulurum belki bı an bı siteye yatırdım ama hangi site
Alkol aldin mi 🤣Sağol bakalım bulurum belki bı an bı siteye yatırdım ama hangi site
İnşallah siteye yatmistirOlsa ne olcak ki giden gitti
Şifre değiş abiOlsa ne olcak ki giden gitti
Nerden biliyon ki ne kadar var hepsini çeker diyon? Belki hepsi 2000 diSiteye yatirmissindir eğer hesaba girme olsa adam hepsini çeker sen yinede şifre değiştir
Hırsızı bulduk gedsonn 2000 lazım mış almış şaka yaNerden biliyon ki ne kadar var hepsini çeker diyon? Belki hepsi 2000 di
HmNerden biliyon ki ne kadar var hepsini çeker diyon? Belki hepsi 2000 di
Oda olabilir dostum da daha fazla var diye düşündümNerden biliyon ki ne kadar var hepsini çeker diyon? Belki hepsi 2000 di
2 bin daha alıyorum teşekkürler şimdidenHırsızı bulduk gedsonn 2000 lazım mış almış şaka ya
Son param dı rolling kovaliyorum şuan.. sen aldıysan ver geri bakOda olabilir dostum da daha fazla var diye düşündüm
Ödül geldi kesene bereket abiNerden biliyon ki ne kadar var hepsini çeker diyon? Belki hepsi 2000 di