- 2,259
- 1,018
- 113
ıp derler dostum😂Sitelere üye et deneme bonusu al onun adıma hesap ac al yeni daha arkadasımızkacırma bu fırsatı
ıp derler dostum😂Sitelere üye et deneme bonusu al onun adıma hesap ac al yeni daha arkadasımızkacırma bu fırsatı
Hemen bağlanma bir kıza çarşıya çık şöyle kafanı kaldır belki ondanda güzelleri vardır demek istediğim kızlar kadar şeytan yok bu hayatta önlerine dünyayı sersen ya aşkım kocacık şu tarafa sersem olmazmi der vallaha der yaniarkadaşlar buluşma çok iyi geçti çoğunun dediğini yaptım kahve içtik sonra turladık yürüyüş yaptık çekirdekle valla kız çok hoş biri çıktı ben galiba aşık oldum🫡
Geçmiş olsun dostum yakında dertten alkole geçersinarkadaşlar buluşma çok iyi geçti çoğunun dediğini yaptım kahve içtik sonra turladık yürüyüş yaptık çekirdekle valla kız çok hoş biri çıktı ben galiba aşık oldum🫡
Bir sonraki yazıda dügün davetiyenin görselini alırız gibi .arkadaşlar buluşma çok iyi geçti çoğunun dediğini yaptım kahve içtik sonra turladık yürüyüş yaptık çekirdekle valla kız çok hoş biri çıktı ben galiba aşık oldum🫡