- 8,636
- 3,829
- 113
Daha önce 3 maç kombine her sıradaki gol: Penalti 3.lü kombine de yakaladım.@Erkan4235 zebra dayı sıradakı golun serbest vurusla gelecegını yakalamıs dost goruyon mu
Daha önce 3 maç kombine her sıradaki gol: Penalti 3.lü kombine de yakaladım.@Erkan4235 zebra dayı sıradakı golun serbest vurusla gelecegını yakalamıs dost goruyon mu
tebrıkler dayıDaha önce 3 maç kombine her sıradaki gol: Penalti 3.lü kombine de yakaladım.
...Arkadaşlar sağlam site varmi?? Bu soruyu forumda hiç sormadım.Şimdi ilk kez sorar hale geldik..işin suyu çıktı artık.Betnano mu dayi bu site
Dayı bonus almıyorsan vbette oyna payfix çekim 31 saniyeyi geçmiyor...Arkadaşlar sağlam site varmi?? Bu soruyu forumda hiç sormadım.Şimdi ilk kez sorar hale geldik..işin suyu çıktı artık.
Betnano ödedi.Betnano mu dayi bu site
Ödemezse faturayı sana yollarım ödersin)))))))Dayı bonus almıyorsan vbette oyna payfix çekim 31 saniyeyi geçmiyor
Almam yatırım bonus vs kullanmam aslaDayı bonus almıyorsan vbette oyna payfix çekim 31 saniyeyi geçmiyor
Reis betnano da iyidir bea sknti yapmaz kolay kolay sknti yasamayim diyorsan vbette oynaBetnano ödedi.
Ödedi de bizi de kaybetti.Yaptiği terbiyesizliktir sonra milyar kazanacağını bilsem bu siteye de kırmızı kart verdim.
Öderse ilk çekimin 100/50 sini alirin 🙂Ödemezse faturayı sana yollarım ödersin)))))))
Senin kponlar çorba gibi dayı zaten karışık 30 saniyede çekim yollayan site kpon kontrolü bile yapmaz çapraza kadar yolun var bol sans 🙂Almam yatırım bonus vs kullanmam asla
Teşekkür ederim nesine.com u düşünüyorumSenin kponlar çorba gibi dayı zaten karışık 30 saniyede çekim yollayan site kpon kontrolü bile yapmaz çapraza kadar yolun var bol sans 🙂
Dayı sendeki bu şansla nesine 2 güne batar aw senin bahtinda bizim gibi kap karaTeşekkür ederim nesine.com u düşünüyorum
Birini yeni ekledim.3 bankadan da 7/24 çekim yapardık..Bende mi bir terslik var..Bu sefer de payfix başladı ekli 4 bankadan çekim verdim.4 ünden de mesai saatleri çekim veremezsiniz.mesai saatlerinde çekim olan bankalarından çekim verince diye uyarı veriyor.bu sefer de payfix paraya el koymakta..)
Neysek tüm bankalar var bizde. FED hariç )Birini yeni ekledim.3 bankadan da 7/24 çekim yapardık..
dayınla ara pek bı ıyı bakıyorum dostDayı sendeki bu şansla nesine 2 güne batar aw senin bahtinda bizim gibi kap kara
Çılgın aktan iyidir gardaş la severimdayınla ara pek bı ıyı bakıyorum dost
dayın bu sektorun eskı ısımlerınden dostÇılgın aktan iyidir gardaş la severim
Yahu bu adam eskiden böyle değildi çok kpon paylaşmazdi kimseyle pek işi olmazdı bu ara bakıyorum herkese gider yapıyor menopaza mı girdi napti awdayın bu sektorun eskı ısımlerınden dost
oyle deme dayına dost gucenırYahu bu adam eskiden böyle değildi çok kpon paylaşmazdi kimseyle pek işi olmazdı bu ara bakıyorum herkese gider yapıyor menopaza mı girdi napti aw