- 14,087
- 8,633
- 113
23.60 bile bildim yazık oldu Ömer babaBanko maclarinin oranı çok düşük bro + kaybeden bir maç olunca bile para çok düşüyor zamanında bayiden oynardım hep 1-9 sistem 3 mac banko 9 tane supriz
Yasalda böyle bro 1 macin yatınca bile paran düşüyor banko ortaklarından düşük eskiden 1-9 sistem 11 TL tutuyordu 26 TL kazanınca sevinirdim ne günlerdi23.60 bile bildim yazık oldu Ömer baba
3 maçların hepsini ödeyecek olsak kupon tutarı bu kadar az olmaz3 maclik kuponlarin parasini almışsın haci sasilacak bi durum yok. Ayakkabidan su icmeye devam bol sans
Kral 1/0 2/0 yüz yılda bir gelecek türden ona ömür yetmez tahminimce. 2.3.4.5 o sistemde 5 ayri kupon yapsan ful zarar yazar gelmeyecegi zaten belli3 maçların hepsini ödeyecek olsak kupon tutarı bu kadar az olmaz
Bankolar 1.34 x 1.35 x 1.47
2.5 oran yapıyor 75 misli 205 ediyor
En keyiflisi bunu kendimce tavsiye vereyim size
5 tane 1/0 , 2/0 yazın sistem 2.3.4.5
Çok çok zor tabi de
4 bilen olursa 13-15 oranla
Vergiden sonra 30 k filan alır
Banko maçlar oranı 2.64 civarıDOSTUM KUPONun ödeme tutarında HATA VAR gibi
fakat emin olmak için sorularımı cevaplaman gerekiyor.
Banko maçları birbiriyle çarp ve yaz
Geriye kaç maç kaldı onun sayısını yaz
Geriye kalan maçlara sistem kaç oynadın onu da yaz. Mesela 5 maç kaldıysa, 3 lü sistem mi oynadın naptın onu söyle
Bu kuponu oynarken minimum kupon tutarını k ₺ den alıyor? 1₺ mi yoksa daha mı yüksek
Yaptık bir cahillik dostBu kupona çok bile vermiş. Sen sistemi böyle oynuyorsan hiç oynama derim. Direkt bas bence daha saglıklı olur.
benim bir arkadaş vardı öyle yapıyorsun misli 1 sistem 1-9 10 lira mı ne veriyoruz şu kadar maç yazıyoruz falan dedi, 3 banko maçı ben yazdım 3 ü de geldi, bu gitti 2/1 1/0 +7 falan arada 2-3 tane de gelebilecek maç yazdık ama 9 maçın hiç biri gelmediBanko maclarinin oranı çok düşük bro + kaybeden bir maç olunca bile para çok düşüyor zamanında bayiden oynardım hep 1-9 sistem 3 mac banko 9 tane supriz
Yasalda sistem para vermiyor bro ya 3 banko geliyor altdan biri gittimi zaten yarı yarıya indiriyor yavaş yavaşbenim bir arkadaş vardı öyle yapıyorsun misli 1 sistem 1-9 10 lira mı ne veriyoruz şu kadar maç yazıyoruz falan dedi, 3 banko maçı ben yazdım 3 ü de geldi, bu gitti 2/1 1/0 +7 falan arada 2-3 tane de gelebilecek maç yazdık ama 9 maçın hiç biri gelmedi