- 13,308
- 4,964
- 113
çok normal knka sonuçta gidipte sistem oynamasaydın kupon komple lose olcaktı sistemin olayı o
Atesle baba 🤣
Teprikler
DdTeprikler
Redkit iddianın sistemi iyi verir normalde ama 3,11 olmayacak. 3,4,5,6,7,8... bu şekilde sirali olmasi lazim. Her bir sıralı sistem 2.50 ile çarpılır. Kasa ucardi o zamanMerhaba arkadaşlar 11 maçtan 3 banko dahil 8 maç bildim 75 misli bastım ama komik rakam verdi nasıl hesap bu nesineEkli dosyayı görüntüle 595936Ekli dosyayı görüntüle 595937
Bilemedim dost nasip değilmişRedkit iddianın sistemi iyi verir normalde ama 3,11 olmayacak. 3,4,5,6,7,8... bu şekilde sirali olmasi lazim. Her bir sıralı sistem 2.50 ile çarpılır. Kasa ucardi o zaman
Tutan oranları topla misli kupon miktarı ile carpBanko maçlar oranı 2.64 civarı
Geriye 8 maç var 3 yattı 5 tuttu banko dahil
Sistem 3 11 oynadım demek oluyorki 3 banko 11 maç demek toplamda minimum kupon bedeli 2 liraydı 75 misli bastım
Aranızda anlamayan diyenler var ilk defa oynamıyorum bu işi madem 3 maç yatmasa 2 milyon 656 mi ödeyecekti
Öyle değil benceTutan oranları topla misli kupon miktarı ile carp
Ula bu kupon harbi neden bu kadar az vermişÖyle değil bence
ateşlendi hepsine
Benim tahminim şu banko toplamı artı 75 misli çarpımı ama diğer gelen 5 maç neden toplanıp carpilmiyorBu kuponda çarpma yok toplama var. Sistemin durumundan dolayi
Redkit bu toplanıp carpilsaydi kupon tutarı 150 değil 1.5 k ederdi. 3,11 sistemi çok iyi hatırlarım iddaa bayilerinde yapardık bazen kupon tutarı ucuz olduğundan.Benim tahminim şu banko toplamı artı 75 misli çarpımı ama diğer gelen 5 maç neden toplanıp carpilmiyor
Evet de 3 maç gelse hepsi tutsa 2 m 500 bini verecekmiydiRedkit bu toplanıp carpilsaydi kupon tutarı 150 değil 1.5 k ederdi. 3,11 sistemi çok iyi hatırlarım iddaa bayilerinde yapardık bazen kupon tutarı ucuz olduğundan.
Tutmasi şart reis son işaretlenen sistem maçına gelene kadar çarpmaz toplar. İddia sistem tablosu vardı bulabilirsem atarım sana.Evet de 3 maç gelse hepsi tutsa 2 m 500 bini verecekmiydi
Daha oynamamTutmasi şart reis son işaretlenen sistem maçına gelene kadar çarpmaz toplar. İddia sistem tablosu vardı bulabilirsem atarım sana.
Sana tavsiyem 3,4,5 tir en popüler sistem. 16 TL ücreti var. Misli 10 yap 160 a çıkar. Bu oranları bu şekilde sisteme dizebilrsen max. alırsın. 7.500.000Daha oynamam
Aynen sıralı sistem de para var 3.4.5 olur 2.3.4.5 olur 2.3.4.5.6.7 gibiSana tavsiyem 3,4,5 tir en popüler sistem. 16 TL ücreti var. Misli 10 yap 160 a çıkar. Bu oranları bu şekilde sisteme dizebilrsen max. alırsın. 7.500.000