- 6,720
- 2,433
- 113
03.24 diyorum
Eyvallah sağolasın günümüzün 5 saati en az bunla geçiyor merak etme alışığız boyle ilk çekimim değil ama ilk defa dağıtım yapıyorum şu aralar keyfim pek yerinde azda olsa birilerinin yüzü gülsün amacımBence yat uyu kardeşim parayı beklerken uykun gelecek uyku sersemi 1 2 kupon yapayım diyeceksin durduk yere para gidecek bu kumar pistir kaşıntı yaptırır. Güzel güzel uyu sabah hesabında gör pozitif başla sana tavsiyem hadi kal sağlıcakla.
Anladım kardeşim dediğim gibi hepimizin yüksek oynadığı kazandığı zamanlar oldu ama insan para çektimi bekliyor işte geldimi de hep kaşıntı yapar 6-6:30 gibi yatar bence o kadar bekleme diye dedim bol şanslar...Eyvallah sağolasın günümüzün 5 saati en az bunla geçiyor merak etme alışığız boyle ilk çekimim değil ama ilk defa dağıtım yapıyorum şu aralar keyfim pek yerinde azda olsa birilerinin yüzü gülsün amacım
Ben 1 kere aldım ondan geç olur ama geliyor Şansın daim olsun kardeşimBu kupon şerefine bir kişiye 50 TL vereceğim beyler bu arada Winxbet para öder değil mi beyler ne kadar sürüyor çekimleri oynayan arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum
Bu arada bu güzel düşüncenden dolayı seni tebrik ediyorum kardeşimEyvallah sağolasın günümüzün 5 saati en az bunla geçiyor merak etme alışığız boyle ilk çekimim değil ama ilk defa dağıtım yapıyorum şu aralar keyfim pek yerinde azda olsa birilerinin yüzü gülsün amacım