Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bu Nasıl Orandır

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
hakkaten bune yav bari 3 er 3 er iki farklı kuponda oyna hepsini oynamak nasıl bi güvendir bütün maçlardan tüyo alsa şikeli olsa bile yatardı :D

Poyrazz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,074
1,412
113
3 liraya şansını denemiş tutmuş.bizde olsa ilk maçtan yatardı

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,682
79,416
113
Kısmet loto oynasa yine ona çıkarmış para gelcem demiş boyle oynayipta ben bu işi biliyorum diyemez kimse

Darkman

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
77
17
8
Adam her zaman hayalimde olan oranı yakalamış ama aşırı derecede şansı varmış adamın

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,599
771
113
Kısmet loto oynasa yine ona çıkarmış para gelcem demiş boyle oynayipta ben bu işi biliyorum diyemez kimse
yani adam belki de 3 liralık bir sürü kupon yapmıştır ama şu kuponun son dakikada golü ile yatması falan kafayı sıyırma sebebi insan bari sistem falan oynar onu bile gözardı etmiş şansına güvenip hakikaten tam amatör işi piyango oynamış ve tutturmuş

kalamar3

B777
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,275
378
83
ben kendimi bildim bileli her hafta ay vs böyle kuponlar var ne hikmetse kupondaşta bu paylaşılan kuponları oynayan 1 kişi olmaz ama aynı adamın haftalarca kuponlarını 1500-2000 kişi oynar bir tanesi tutmaz tekrar.Zamanında böyle prim yapanların da mkorhan,blackjan vs twitterda nesineyle bağlantıları çıkmıştı.Bana hep kolpa geliyor o yüzden.

ronaldo44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,691
1,012
113
İddayla hiç alakası olmayan birine şu kuponu göster aynı akşama kupon yapar :)

dgknsar18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,243
1,329
113
Bu parayı ödeyecek bir site bilmiyorum siz biliyor musunuz

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,341
51,275
113
Adam aşmis be 😁 ama bu buyuk ihtimalle hep bunlari deniyordur illaki bigun tututacak demis oynamaya devam etmistir ve sonunda tutmus helal olsun adama 👍🏻👍🏻