- 501
- 430
- 63
cluj kim ads yir bunları içerde o sıcaktatutmaz ki cluj birakmaz
cluj kim ads yir bunları içerde o sıcaktatutmaz ki cluj birakmaz
cluj diyo bana sanarsın united abk @Kırmızı ne diyo bu arkadaşclujun kaybetvegini dussunenler var cidden
Cluj dediğin takım Burak bizdeyken tokatladığımız takım değil miydi?cluj diyo bana sanarsın united abk @Kırmızı ne diyo bu arkadaş
he ya rumen takımı ads i eleyecekmiş adana sıcağındaCluj dediğin takım Burak bizdeyken tokatladığımız takım değil miydi?
Ads nin kaçan pozisyonları gol olsa 4 5 gol atmıştı evinde affetmez bencecluj diyo bana sanarsın united abk @Kırmızı ne diyo bu arkadaş
Bi de sıcak var de mi la anüüğ 🤣he ya rumen takımı ads i eleyecekmiş adana sıcağında
geçen video izledim adamlar sıcaktan bir birleriyle konuşmuyolar kavga çıkar diye abk 😂Bi de sıcak var de mi la anüüğ 🤣
Adana olmaz olmazların şehri 😂 Zaha'ya niye 11 numarayı vermediler la poklu Yunus daha mı çok hakediyor ona da tutuldumgeçen video izledim adamlar sıcaktan bir birleriyle konuşmuyolar kavga çıkar diye abk 😂
Kardo romanya ligini takip ediyorum cluj köklü bir takım hafife alma.cluj diyo bana sanarsın united abk @Kırmızı ne diyo bu arkadaş
Ağa ADS evinde iyi oynuyor kazanır bencedeKardo romanya ligini takip ediyorum cluj köklü bir takım hafife alma.
İlk maçı izledim ADS savunması çok açık verdi evet pozisyon buldu ama atamadı net santrafor yok. Cluj eleyecek gibi geliyor ama umarım yanılırım
Cluj tecrübeli ve bir o kadar tehlikeli bir takım yakalarsa affetmez. Umarım ads atlarAğa ADS evinde iyi oynuyor kazanır bencede
Kg var oyna o zaman
Beyler bu maça ne oynayacaz hiçbir elle tutulur tarafı yok.
Ekli dosyayı görüntüle 370152