- 117
- 52
- 28
Arkadaşlar 11 senedir aralıksız oynuyorum genelde kazandigimi çekmedim hep daha fazla diye diye kaybettim kendimi durduramıyorum bugün 57.900 bin lira paramida verdim ve kaybettim evliyim çocuğum var MAFOLFUM ben işsizim
iyide abicim burdan beklentin nedir?Tovbe et kurtul.Gecmis olsunArkadaşlar 11 senedir aralıksız oynuyorum genelde kazandigimi çekmedim hep daha fazla diye diye kaybettim kendimi durduramıyorum bugün 57.900 bin lira paramida verdim ve kaybettim evliyim çocuğum var MAFOLFUM ben işsizim
Yakinda esinde birakacak seni lutfen kizma ama soyledigimeEşim dahi artık bana katlanamiyo kazanıyorum herseferinde çekmiyorum kaybediyorum bugün son nokta oldu
Acı tecrübeliyimYakinda esinde birakacak seni lutfen kizma ama soyledigime
Tövbe tövbe900ü bari ayiraydin kefen parasi yapardın. Neden kusurati attin ki
Issiz bi adam 57 binlira parayi atip kaybediyor ona tovbe demiyorsun da kefen parasi ayiraydin dememe mi tovbe diyorsun guzel insan ?Tövbe tövbe
Yav yok intihar konusu için tövbe dedim güzel insan.Allah ıslah etsin hepimiziIssiz bi adam 57 binlira parayi atip kaybediyor ona tovbe demiyorsun da kefen parasi ayiraydin dememe mi tovbe diyorsun guzel insan ?
Boyle insanlara acimayin kardesim. 60 k para atip bi garibana su zor zamanda iki ekmek alip kapisina koymazlar. Boyle insanlarin acinacak bir yani yoktur.Yav yok intihar konusu için tövbe dedim güzel insan.Allah ıslah etsin hepimizi
Dostum sen boşver kafana takma kimseyide yargılama,herkes yaşadığını bilir.Boyle insanlara acimayin kardesim. 60 k para atip bi garibana su zor zamanda iki ekmek alip kapisina koymazlar. Boyle insanlarin acinacak bir yani yoktur.
Sırf bu kumar huyunu birakamadgim için evlenmiyorum yaş 30
Bu illlet maalesef ki dostum bir bağımlılık.Alkol,sigara,uyuşturucu ,kumar gibi ortak nokta bağımlılık .öyle he deme ile maalesef bırakılmıyorKuzenim babasından habersiz arabayı satıp 80 k bir gecede oynadi sabah fare zehiri içti ama ölmedi bı hafta yoğun bakımda kaldı ama hala oynuyor
Onu yargilama bunu yargilama. Bu adam parasini katlasa boyle feryat figan etmeyecekti. Kazanc tatli gelecekti. Ne ulan burasi aglama duvari mi. Bu ise parani koyuyorsan kaybinida goz önüne alacaksin. Issiz bi adam 60 bin lira parayo kaybediyor da herkes yasadigini bilir oluyor oylemi ?Dostum sen boşver kafana takma kimseyide yargılama,herkes yaşadığını bilir.
Ya boşver süslüyü yargılıyalım kesin bu işde de parmağı vardır)Onu yargilama bunu yargilama. Bu adam parasini katlasa boyle feryat figan etmeyecekti. Kazanc tatli gelecekti. Ne ulan burasi aglama duvari mi. Bu ise parani koyuyorsan kaybinida goz önüne alacaksin. Issiz bi adam 60 bin lira parayo kaybediyor da herkes yasadigini bilir oluyor oylemi ?