Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bu Sefer Bittim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mersis45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
117
52
28
Arkadaşlar 11 senedir aralıksız oynuyorum genelde kazandigimi çekmedim hep daha fazla diye diye kaybettim kendimi durduramıyorum bugün 57.900 bin lira paramida verdim ve kaybettim evliyim çocuğum var MAFOLFUM ben işsizim

44erman44

Kayısı Kent
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,608
5,488
113
Arkadaşlar 11 senedir aralıksız oynuyorum genelde kazandigimi çekmedim hep daha fazla diye diye kaybettim kendimi durduramıyorum bugün 57.900 bin lira paramida verdim ve kaybettim evliyim çocuğum var MAFOLFUM ben işsizim
iyide abicim burdan beklentin nedir?Tovbe et kurtul.Gecmis olsun

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,154
113
Kuzenim babasından habersiz arabayı satıp 80 k bir gecede oynadi sabah fare zehiri içti ama ölmedi bı hafta yoğun bakımda kaldı ama hala oynuyor

44erman44

Kayısı Kent
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,608
5,488
113
Boyle insanlara acimayin kardesim. 60 k para atip bi garibana su zor zamanda iki ekmek alip kapisina koymazlar. Boyle insanlarin acinacak bir yani yoktur.
Dostum sen boşver kafana takma kimseyide yargılama,herkes yaşadığını bilir.

44erman44

Kayısı Kent
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,608
5,488
113
Kuzenim babasından habersiz arabayı satıp 80 k bir gecede oynadi sabah fare zehiri içti ama ölmedi bı hafta yoğun bakımda kaldı ama hala oynuyor
Bu illlet maalesef ki dostum bir bağımlılık.Alkol,sigara,uyuşturucu ,kumar gibi ortak nokta bağımlılık .öyle he deme ile maalesef bırakılmıyor

Almancı

Yeni üye
Yeni Üye
7
13
3
Dostum sen boşver kafana takma kimseyide yargılama,herkes yaşadığını bilir.
Onu yargilama bunu yargilama. Bu adam parasini katlasa boyle feryat figan etmeyecekti. Kazanc tatli gelecekti. Ne ulan burasi aglama duvari mi. Bu ise parani koyuyorsan kaybinida goz önüne alacaksin. Issiz bi adam 60 bin lira parayo kaybediyor da herkes yasadigini bilir oluyor oylemi ?

44erman44

Kayısı Kent
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,608
5,488
113
Onu yargilama bunu yargilama. Bu adam parasini katlasa boyle feryat figan etmeyecekti. Kazanc tatli gelecekti. Ne ulan burasi aglama duvari mi. Bu ise parani koyuyorsan kaybinida goz önüne alacaksin. Issiz bi adam 60 bin lira parayo kaybediyor da herkes yasadigini bilir oluyor oylemi ?
Ya boşver süslüyü yargılıyalım kesin bu işde de parmağı vardır:))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...