- 1,350
- 881
- 113
valla arkadaslar bende evlıyım 5yıllık 15 sene oynadım ama bısey olmadı hep olacak olacak dedık bu sefer basaracaz ama olmuyo naparsan yap ben bıraktım cok sukur 2 hafta oldu param var cok sukur ama oynamıyorum tovbemı ettım allah affetsın namazımada basladım bırde ısımı buldummu tamam yoluma bakacam eskıyı kapattım ben kanat getırdım olmayacagına artık ıns sızlerede bırakmak nasıp olur kumar cıdden berbat bısey bekar ıcınde evlı adam ıcınde suan evde yanlız basına o telefonla yada leptopla bonus arıyosan bu artık yanlız kaldıgının gostergesıdır ıns bbırakırsınız 57bın kaybeden kardes senın yerıne olsam bı tovbe ederım karımla guzelce konusurum oynamıycam namus sozu vs gıbısınden ısımıde bulup baslıycam seklınde konus kımse gıdenın pesınde olmaz aılendede aynısı olacak sen bırakta varsın 100bın gıtsın dıycekler ınan çalısmayada baslayınca karının gozunde tekrar yuceleceksın emınol eskısınden daha cok sever senı ama sozunden donersen gercekten karının gozunde bı zavallıdan baska bısey olarak gorunmessın para kazanılır kardes bence karınla konus kendınıde bu pıslık çukurundan kurtar kumardan zengın olunmaz emın ol ben gormedım hıc olanı duydum ama gormedım bırak gıtsın ceptekı beskurus daldakı onkurustan coktur emın ol