Gs 2 verip totem yapılsın 19 oranı varDün @Shellac başkana totemin son noktasını uyguladık ve başardık , var mı yüksek oran oynayacak bugünde ona totem yapayım ben oynarsam tutmuyo ama birine totem yapınca geliyo garip ama gerçek
Reiss özele bakar mısınGs 2 verip totem yapılsın 19 oranı var
Ben gs maçına gs kazanır ve 1.5 üst aldım 21 oranı varGs 2 verip totem yapılsın 19 oranı var
Gelir psgnın puana ihtiyacı varBen gs maçına gs kazanır ve 1.5 üst aldım 21 oranı var
İhtiyacı yok yanı diyeceltiimGelir psgnın puana ihtiyacı var
Psg napcak daha puanı yeter daGelir psgnın puana ihtiyacı var
Realı almıstı hatırlıyonmu son mac gsye basarım para bulursam 100 basılırCiddiyim bu arada eğer CL de şike varsa Gs bugün yener bruggeyi çıkartmazlar gruptan
Grupta 1 gol altmışsız 1 maçta 2 gol atsrmiyix ajfkfkfcBen gs maçına gs kazanır ve 1.5 üst aldım 21 oranı var
Totem yapayımda görün siz bakım 2 gol atarmı atamaz mı falcao nun golü var bugübddkskxkdkdGrupta 1 gol altmışsız 1 maçta 2 gol atsrmiyix ajfkfkfc
Ekmegi tavada ısıt ya ben ole yaptımEvde makarna bitti shellacı bekliyorum bende ahahahahaha
Öğrenci evinde ekmek ne arar ya pasta yiyek miEkmegi tavada ısıt ya ben ole yaptım
On numara TDK ya uygun bir cümle kurmuşsun 10.okuyuşta anladım mqOlum ne mahvettim seni mesajlari ss pis yalancı
Ahzhshahahshhah ben hala anlayamadımOn numara TDK ya uygun bir cümle kurmuşsun 10.okuyuşta anladım mq