- 4,856
- 6,835
- 113
Marketten artarsa rol yaparım
Drama yap komedi sevmiyorum wnfkskcfdMarketten artarsa rol yaparım
Para sende şöhret sende bizde ne var hiç bişeyÇekiliş yaptık yazan yok mg ben bunlarımı beklicem 2 ye kadar yazan olmassa kendim aktif üyelerden 4 kişiye atıcam totem yapanlardan haberiniz olsun demekki bu arkadaşlara para Lazım değil
Totemciler Toplanma DerneğiDün @Shellac başkana totemin son noktasını uyguladık ve başardık , var mı yüksek oran oynayacak bugünde ona totem yapayım ben oynarsam tutmuyo ama birine totem yapınca geliyo garip ama gerçek
Bana atsana aga gaz alcam senden gelenlede gaz alırımÇekiliş yaptık yazan yok mg ben bunlarımı beklicem 2 ye kadar yazan olmassa kendim aktif üyelerden 4 kişiye atıcam totem yapanlardan haberiniz olsun demekki bu arkadaşlara para Lazım değil
Acele etmiyorum mantıklı maç önü alıyorum genelde knk öneririm 20 lirayla 3 k kazandım canlıda 10 dk sürmüyor batmam oldum batmanPara sende şöhret sende bizde ne var hiç bişey
Ooo kanka aktif mi arıyorsun bak buradayız her daim sohbet muhabbet gel takılalımÇekiliş yaptık yazan yok mg ben bunlarımı beklicem 2 ye kadar yazan olmassa kendim aktif üyelerden 4 kişiye atıcam totem yapanlardan haberiniz olsun demekki bu arkadaşlara para Lazım değil
Gaz alcam gaz yok gazAcele etmiyorum mantıklı maç önü alıyorum genelde knk öneririm 20 lirayla 3 k kazandım canlıda 10 dk sürmüyor batmam oldum batman
2 de bakıp seçeceğim knk muhtemalende birdaha çekiliş yapmamGazında dekontunu atarım
Sjxjsjxjsjqj saçmalama doğal gaz sjzjwÇakmak gazi alcam diyorsun özelden şımdı gaza mi geçtin pompacı yok mu forumda wkfkdic
Ooo canm kankam yap takip ederiz wjfkwjckd9300 tl freebet var kupon yapalım Ekli dosyayı görüntüle 47204
Tamam işte bak ama beni seç valla bursumu kestiler geçen yolda teyzeden ekmek parası aldım durdurup dkskxjwj2 de bakıp seçeceğim knk muhtemalende birdaha çekiliş yapmam
Osuruk mu doğal gaz benm bildiğim o wjdidkcSjxjsjxjsjqj saçmalama doğal gaz sjzjw