- 8,504
- 3,783
- 113
Aynen öyle dostum.bu forumda bonus paylaşırsın hakaretlere hazır ol!Komik bir durum adam deneme bonusu paylasmis dayak yemedigi kaldi
Aynen öyle dostum.bu forumda bonus paylaşırsın hakaretlere hazır ol!Komik bir durum adam deneme bonusu paylasmis dayak yemedigi kaldi
Eyvallah A.S.Dayi selamlar nasilsin
Telegramdan bakLinki nedir
Dostum bende yuz lira yaptim ama ,yatirsam mi bilmiyorum
Valla ben gözden çıkararak attım parayı ödediler sen bilirsin birşey diyememDostum bende yuz lira yaptim ama ,yatirsam mi bilmiyorum
Boş verYok be kral ne bonusu 😁
1 TL 😂Hatta bakiyede 200 vardı yazdım yazdım kabul etmedi destek 199 çekin dedi öyle çektim aklınızda olsun bir TL kalacak şekilde çekim verin
Açarsam konuşursun boş yapma o kadar şey yazdım aradan bir tanesini cımbızla seçip söyleme banaDolandırılcaksak biz dolandırılırız ayrıca
DEMİŞSİN DOLANDIRILINCA GELİP KONU AÇIP AGLAMAYINIZ
Tebrik ederiz.Yukarda bu site için " çöp" diyene Kapak olsun çekiminizHatta bakiyede 200 vardı yazdım yazdım kabul etmedi destek 199 çekin dedi öyle çektim aklınızda olsun bir TL kalacak şekilde çekim verin
Aynen ben buradan görmedim beni telefonla aramislardi oylelikle aldım atta çevrim bitti 3 gün bekledim yine aradılar bakiyenizbvar çekin diye bende güvenmiyorum dedi kadının ısrarı üzerine yatırdım 10 dakika da ödedilerTebrik ederiz.Yukarda bu site için " çöp" diyene Kapak olsun çekiminiz
Bu siteye " çöp" diyen alt sayfalara bak da oku "çöp" siteden miller çekimler yapıyor.
Biliyorum da daha incelemeden araştırmadan hicbirbir bilgisi olmadan " çöp" diyen olursa geldi kızma.Dayı Seni eleştirmiyorlar siteyi eleştiriyorlar konu açmış sin sağol Varol Ne bu agrasiflik biraz sakin ol gülüm 🙂
Sponsor olunca vermeyince konu siliniyor dostum çok yanlış düşüncedesinHiçbiryere sponsor değil adını daha şimdi duydum dolandırılmak isteyen varsa dalabilir bol şanslar
200 liraya yaptığınız çekime çekim diyorsanız bırakın bu işi 😂Bu siteye " çöp" diyen alt sayfalara bak da oku "çöp" siteden miller çekimler yapıyor.