- 60,222
- 27,351
- 113
Gel la bura deli daha bakınıyo mal
Bütün sitelerde Bonus alımı kısıtlı adamlar beni tanıyor davet etmeyi bıraktılarNazarlık
Doğrusunu oynuyoruz 1.10 orandan yatıyoruz aklına ne gelirse oynayacak dostAynen dost bunu da tekrar öğrenmiş olduk
Gecende basamamistin kisitliydi bir sitede hatta bir daha buradan oynamam demistin😀Bütün sitelerde Bonus alımı kısıtlı adamlar beni tanıyor davet etmeyi bıraktılar
Genel blackjack oynarım sporda kazanır adamlar kazanmayayim diye 10 tl bastırıyorGecende basamamistin kisitliydi bir sitede hatta bir daha buradan oynamam demistin😀
Siteler kaybeden adamı yatırımı bol yapan kazanç sağlamayan üyeleri severler dostBütün sitelerde Bonus alımı kısıtlı adamlar beni tanıyor davet etmeyi bıraktılar
Eee kimin kazanacagini biliyrlar demekki onlarin icin tehlike arz edyrsun olay buGenel blackjack oynarım sporda kazanır adamlar kazanmayayim diye 10 tl bastırıyor
Hani ben 😁@Burak4650
Kimse Ses etmesin yoksa banlanırız ondan böyle attım
1xbetde oyna dost kolay kolay limitlemiyorGenel blackjack oynarım sporda kazanır adamlar kazanmayayim diye 10 tl bastırıyor
Yine yine ve yeniden yok adamı delirtecen az kaldı@Burak4650
Kimse Ses etmesin yoksa banlanırız ondan böyle attım
Eko yedek kaleci mi 🤣🤣Maşallah Bi futbol takımı
Onu amputeye bile almam engelliyiEko yedek kaleci mi 🤣🤣
Kesene bereket olsun dostum@Aekrem ve @Emsalsiz1903 bu kişiler ve sayfa da ki kişiler 15 dakika için de site payfixleri yazsın extra bir şey yazmasın